Kies de stad
Website: www.tapa-tapa.nl
E-mail: info@tapa-tapa.nl
Geopend (of niet?)
Keuken: Spaans
Keuken open: Ma gesloten. Di,wo,do,zo geen lunch. Di keuken open van 17:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 17:00 tot tot 22:00,do keuken open van 17:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 12:00 tot tot 22:30,za keuken open van 12:00 tot tot 22:30,zo keuken open van 17:00 tot tot 22:00.
Maitre: de Vente Gerbertjan
Gemiddelde menuprijs: €20.00
Huiswijn per fles: €15.00
Huiswijn per glas: €2.00
Betalen:

Kenmerken: Bar, Catering, Kinderen mogen rond lopen, Cocktailkaart, Honden toegestaan, Gluten vrij, Groepen max. : 100, Kinderstoel, Lactose vrij, Live muziek, Lunch, Terras, Parkeergarage, Begane grond, Zakelijk, Hip/trendy, Romantisch, Solo, Tapas mezze, Wifi

Recent gegeten bij Tapa Tapa?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 9 meningen
33%
33%
22%
11%
Beoordelingen van gasten samengevat
Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.
Dit zeggen de gasten over Tapa Tapa
E&A2010
Vind je deze recensie nuttig?
Het is goed toeven in dit pasgeopende Tapasrestaurant in Zeist.
In een gezellige en ontspannen sfeer hebben wij genoten van overheerlijke hapjes en drankjes van de uitgebreide kaart.
Wij komen zeker snel terug en zijn erg benieuwd naar de andere gerechtjes en mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld catering aan huis.
Beslist een aanrader!
Vind je deze recensie nuttig?
lekker gegeten maar niet vernieuwend.leuk aanbieding menu maar daarna allen nog wat bijbesteld.gezellige ambiance,leuk vlot jong personeel dat er wat leuks van probeert te maken.Ze komen ook geregeld vragen of alles nog naar wens was.alleen wat creatiever met het menu en Zeist heeft er een leuk en lekker restaurant bij..(veel standaard gerechtjes namelijk en gambas vielen erg tegen aangezien die melig en droog uitvielen.)Al met al; potentie maar dan moeten
Hans v.B.
Vind je deze recensie nuttig?
Plezierige bediening maar smakeloze hapjes. Dit heeft niets met Tappas te maken.
Proever84415
Vind je deze recensie nuttig?
Eindelijk een Tapas restaurant in Zeist waar je erg goed kunt eten. We hadden niet gereserveerd. Na enkele minuten wachten aan de bar was er een tafel vrij. Onze serveerster was erg aardig en wist veel van Tapa's. Onze bestellingen werden zonder te noteren onthouden. Het eten was erg goed. Aan te raden is de Salade geitenkaas. Het dessert hebben wij buiten op het terras genomen. Ook hier goed konden
R&An
Vind je deze recensie nuttig?
Heel goede sfeer. Leuke aanwinst voor Zeist en omgeving! Lekker de hele avond gezellig gekletst, gedronken en gegeten! Petje af voor de bediening die ondanks de enorme drukte toch overzicht hield! Aanrader! En wat zijn die gevulde dadels super!
NB Bekijk alle meningen van Tapa Tapa bij het Meningen tabje.
Beoordeel Tapa Tapa zelf!
Je mening dient te gaan over Tapa Tapa. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.