7.5
7.5

KeukenSpaans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

nicebite nicebite 29 september 2011

Leuk tapas restaurant, geen vernieuwende tapas maar wel prima kwaliteit. Loacatie ziet er netjes uit, mediteraans aangekleed. Goede wijn, en vriendelijke bediening. Lang gezeten en geregeld wat besteld. Goed bevallen. Je kunt hier kiezen voor onbeperkte tapas waarbij je telkens gerechtjes kiest van de kaart. Ook een 2e keer geweest en ook toen goed geweest. Bediening niet altijd even correct in benaderen (gaat ie lekker hier?) maar wel supervriendelijk, waardoor het meer grappig is.

Proever27319 Proever27319 28 augustus 2011

Gisteren met 6 personen gegeten in dit gezellige restaurant.. Prima klaargemaakte, lekkere gerechtjes. Bediening was goed en vriendelijk.
Nog 1 tip, als het (zoals gisteren) erg druk is in het restaurant, en je bestelt als grotere groep véél gerechtjes, hou dan zelf ook in de gaten of je aan het eind van de avond alles gehad hebt. Zo niet, vertel het de bediening en de fout wordt snel hersteld.

Fridaynight Fridaynight 27 augustus 2011

Meerdere keren wezen eten en elke keer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor een vaste prijs tapas te kunnen eten. Ondanks dat niet per se alle gerechten van origine echt Spaans zijn, is het wel erg lekker. Onbeperkt = onbeperkt, dus geen grapjes dat je na een bepaalde tijd niet meer mag of dat t alleen op een gedeelte van de kaart van toepassing is. Sfeertje wat er hangt is erg gezellig.
Personeel is vrij vriendelijk, maar kan nog stukken beter.

angeladepangela angeladepangela 3 augustus 2011

Erg genoten van het eten en de sfeer. En de gezellige Spaanse meneer met gitaar. De (jonge) bediening laat echter nogal wat te wensen over. Zij lijken meer met elkaar bezig dan met hun gasten en dat is jammer.

Martin Samsom Martin Samsom 15 juli 2011

Er komen wat barstjes in de formule. Geen brood bij de kaas (dat moet je dan apart bestellen) en halve glaasjes witte wijn. Ja zo kom je wel uit de kosten. Begrijp dat het dure ingredienten zijn en dat er op drank verdiend wordt. maar niet zo!

Geef zelf je mening over Tapa Tapa

LunchDiner