Gisteren alhier gegeten. Voor de tweede keer reeds.
En wederom met hetzelfde genoegen.
Wat een fijn restaurant is dit.
Een leuk bevlogen team zorgt voor een prettige ontvangst,waarbij de gast zich echt welkom voelt.
De keuken daarnaast zorgt met een uitstekende kwaliteit en diversiteit voor een hoog culinair genoegen.
De bijpassende wijnen waren van dezelfde kwaliteit.
Kortom een betaalbare aanrader,waar wij zeker terug komen.
Wij zijn 12 mei met een groep van 12 wezen eten in het Perceel . Wat een feest!! Ik kan zeggen dat ik nog nooit zo lekker heb gegeten. Ik denk dat deze zaak met zijn fantastische bediening en keuken zich binnen de kortste tijd naar de volgende ster (ren) kookt.
Al weer een jaartje niet geweest. Was bang dat de ster misschien wat veranderd had maar gelukkig niet. Nog steeds uitermate vriendelijk en klantgericht. Je voelt je hier welkom. Het perceel blijft een van mijn favoriete restaurants. De gerechten hebben altijd weer die verrassende smaak combinaties. Ook de gekozen wijnen zijn alijd goed. Leuk dat ze hier eens wat speciaals hebben voor de niet wijndrinker.
Het speciale voorgerecht met schuim met koffie en hazelnoot en zalm vond ik zeer bijzonder. De rest van de gerechte was ook weer zeer subtiel. Ook de kaas was weer uitstekend. Leuk dat de somelier hier ook zoveel van kazen weet. Wat ik wel miste, misschien komt dat door de tijd van het jaar, zijn de bloementjes die altijd in de gerechten verwerkt zaten.
Zaterdag 5 mei hier heerlijk gegegeten. Gekozen voor het verrasingsmenu van 6 gangen en als extra nog een voorgerechtje met oester. Alle gerechten prima op smaak en orgineel.
Heerlijk brood met geitenboter tijdens alle hartige gerechten op tafel, perfect om de laatste beetjes saus/jus van je bord te deppen.
Alle gangen begeleid door lekkere wijnen. Tafelgenote drinkt geen alcohol en hier hebben ze als alternatief voor wijn, alcoholvrije cider en druivensap.
Perceel heeft aan al onze verwachtingen voldaan, hier komen we weer snel terug
Het Perceelmenu genomen van 4 gangen. Een en al smaaksensaties begeleid met heerlijke wijnen. Het kleine restaurant, met 34 plaatsen is, in een rustige omgeving, een weldaad voor de fijnproever. Correct personeel en vlotte bediening.