AOC Cuisine Francaise

Er zijn nog 3 proefformulieren nodig, vul in!

Denneweg 59a
2514 CD Den Haag
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Frans
Keuken open: vanaf 18:00 tot 22:00. Ma gesloten. Di,wo,do,vr,za,zo geen lunch.
Chef: Remco Kleijn

Verdeling van de 4 meningen

75%

25%

Beoordelingen van gasten samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.

Dit zeggen de gasten over AOC Cuisine Francaise

Mariska1982
Uitstekend 26-08-2010
0 0
Superleuk restootje. De gerechten zijn met liefde bereid. Heerlijke tonijntartaar, en zoete tarte tartin. Mooie kabeljauw. Het is wit en strak, maar toch knus en huiselijk. De huisrosé is van de wijnwinkel ernaast. Kun je dus meteen het gevoel mee naar huis nemen.
Fam. de Boer
Uitstekend 15-08-2010
0 0
Gisteren gegeten bij AOC. Het interieur is eenvoudig maar stijlvol, zonder poespas. Alle aandacht gaat hier naar het eten. Gekozen voor het Marche menu dat uitstekend is bevallen. Veel smaak en goede porties. De huiswijn die we erbij hebben gedronken was prima en voor een vriendelijke prijs. Zeer goede bediening door de Franse gastvrouw. Al met al een restaurant die wij vaker gaan bezoeken.
Loekiesnoekie
Uitstekend 14-08-2010
0 0
Vanavond voortreffelijk gegeten bij Aoc! Vriendelijke en gastvrije bediening en een intieme ambiance. We hebben het marche-menu gekozen, bestaande uit 3 zorgvuldig en met liefde bereidde gangen. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader voor een liefhebber van de verfijnde Franse keuken!
nienkekok
Goed 01-08-2010
0 0
Vanavond heerlijk gegeten bij AOC. Keuze uit twee soorten drie, vier of vijfgangen menus: du marche of een menu gourmande, met verse seizoensprodukten. De runderbavet was heerlijk mals, het toetje van verse frambozen en rabarbersorbet fantastisch. De witte en rode wijn die we van de wijnkaart kozen bleken beide een geslaagde keus. De gastvrouw was vriendelijk en attent.

NB Bekijk alle meningen van AOC Cuisine Francaise bij het Meningen tabje.

Beoordeel AOC Cuisine Francaise zelf!

Je mening dient te gaan over AOC Cuisine Francaise. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend