zoey2012 21 mei 2012 | |
kimxxkim 20 mei 2012 | |
annemieke1 2 april 2012 | |
Vanavond gegeten bij Takumi. Het was een slechte ervaring. Het eten was op zich wel lekker, maar erg zout. En misschien is de belangrijkste reden wel het in rekening brengen van zoveel mogelijk flessen water van meer dan 7€ per stuk. Ook de tijd was een belangrijk punt van ontevredenheid. Na 2 uur hadden we nog maar 1 rondje sushi gehad. Toen de 2e ronde op tafel kwam (een uur na ronde 1), hebben we er iets van gezegd. Een minzaam lachje en "ja, het is onverwacht druk" was het antwoord. Bij uitzondering mochten we alvast de bestelling van ronde 3 inleveren. Wat schetst onze verbazing: na 2 minuten kwamen ze sushi van ronde 3 brengen. De bediening, klantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn minstens zo belangrijk om lekker te kunnen eten en in combinatie met zout eten was het onder de maat. Hier komen wij in ieder geval niet terug. |
johnstigter 31 maart 2012 | |
Laatse keer sushi afgehaald en dat was ronduit slecht en duur. Moest ook lang wachten op het eten.
Aksie 20 maart 2012 | |
Het eten was heel erg zout, vet, niet vers. Rondom: gewoon smakeloos. Trage, chagrijnige bediening en gewoon ronduit een afrader. We hadden het na één rondje gehad en zijn opgestapt. Wel mochten we nog even 50 euro afrekenen... omdat we zouden hebben genoten van de Japanse keuken... |
Sander1978 14 maart 2012 | |
Het eten is zeer matig; de rijst is droog, de zeewierbladen rond de sushi's kurkdroog en het vlees druipt van het vet. Maar het meest storend van alles is dat al het eten werkeijk bremzout is (goed voor de drankomzet maar niet voor de smaakbeleving). Een absolute afrader dit 'Japanse' restaurant. En inderdaad; de bediening is ongeinteresseerd, traag en koeltjes. |
kelly1974 11 maart 2012 | |
gisteravond waren we met ze 5jes naar Takumi geweest.
bruintjebeer 4 maart 2012 | |
Als je wel eens sushi hebt gegeten bij Zushi of bij The Red Sun moet je hier zeker niet heen gaan. Echt smaakloos eten. Geen verse ingrediënten. Vette stukjes kip die in olie gebakken is die niet heet genoeg is, dus ook nog eens vet gebakken. Tonijn smaakt niet naar tonijn, ossenhaas is ook onherkenbaar. 'Heeft het gesmaakt?' 'Nee, niet echt' 'O, dank u wel. Goed zo.' Ongelooflijk! |
casperc 23 februari 2012 | |
prima sushi restaurant. Soms is het druk en moet je even wat langer wachten op je eten, maar het is altijd vers gemaakt en daarom het wachten waard. Ik heb nooit moeite gehad om binnen de tijd niet vol te raken van alle lekkernijen.
jan14 22 februari 2012 | |
In 3 uur tijd slechts 3 rondjes kunnen bestellen. Wat een ontzettend trage bedoening. En dan zijn ze qua prijs ook nog eens duur vergeleken met anderen. |
Geef zelf je mening over Takumi