Restaurant Olijfje over zichzelf

Welkom bij mediterraans restaurant Olijfje, in het hartje van Amsterdam. Wij hebben iedere donderdag, vrijdag en zaterdagavond live muziek! In het hartje van Amsterdam wacht de liefhebbers van mals vlees, verse vis en overheerlijke wijnen een warme en typische mediterraan gastvrijheid. Restaurant Olijfje is niet zomaar een restaurant of tapas bar, maar een complete en onvergetelijke beleving!

KeukenBbq, Grill, Mediterraan, Spaans, Turks, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

frankbasten frankbasten 11 januari 2012

Wat verwacht je van een restaurant? Vriendelijke bediening, goed eten, schone toiletten?
Eigenlijk verwacht je alles en dan ook nog het gevoel dat je "thuis" bent. Wij hebben reeds vele malen gegeten bij Olijfje en ik mag zeggen dat het een van de restaurants is waar wij graag en vaak naartoe gaan. Geen enkele keer was het eten zo zo of onder de maat. De constante hoge kwaliteit gecombineerd met de gastvijheid en het frisse open karakter van het restaurant zijn een verademing in het dolhof van restaurants in Amsterdam. Een ruime keuze en altijd meer dan genoeg (eigenlijk iets teveel zelfs).
Voor ons een topper!!

Emel Emel 10 januari 2012

Voortreffelijk gegeten. Wat zo bijzonder is, is dat je binnenkomt in een gezellig en gemoedelijk restaurantje waar je zonder al te veel etiquette aan tafel kan. Wat je dan vervolgens op je bord krijgt is sterrenkwaliteit. Geweldig eten voor een zeer toegankelijke prijs. Vriendelijke mensen, absoluut een aanrader. Na 6 keer, blijf ik zeggen; ik kom terug Olijfje.

darius1 darius1 5 januari 2012

Beter Turks eten vind je niet in Amsterdam. Heb er meerdere malen gegeten en elke keer is het eten geweldig. Of het nou de grill gerechten of de kleine tapas gerechten zijn het is allemaal heel smaakvol.
De gastheer is onwijs vriendelijk en ook wordt er live muziek gemaakt door een zeer getalenteerde jongeman.
Daarnaast is het ook nog mogelijk om flink door te borrelen na je maaltijd want de bar blijft tot laat open.
Echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt voor een betaalbare prijs.

MartinK MartinK 29 december 2011

Eten hier is inderdaad wat aan de vette kant maar de prijs/kwaliteit is helemaal in orde. Buiten dat is het personeel super vriendelijk! We namen verschillende soorten "tapas" en deze waren redelijk tot goed. Bospaddenstoelen kroketten en patatas bravas waren erg lekker. Tatziki kon wuit kruidiger. Kregen nog een koffie van het huis aangeboden maar moesten helaas weg. Goed!

JoopLingeman JoopLingeman 29 december 2011

Wat heb je nodig? Goed eten, vriendelijke bediening in een rustige ambiance en redelijke prijzen? Dan ben je hier goed. Vriendelijke eigenaar, eten door familie bereid, vers, goed van smaak, kwaliteit en kwantiteit in orde. Wij komen er vanuit Amersfoort zeker voor terug!

Geef zelf je mening over Restaurant Olijfje

LunchDiner