| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Di t/m zo 17.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Moontjexxx 28 april 2012 | |
Wij komen hier regelmatig en vinden het een zeer goed restaurant. Het restaurant is sfeervol (op zijn "Grieks") ingericht. De kwaliteit van het eten is prima en de bediening goed. Eigenaar Stefan is altijd vriendelijk en staat ook open voor op- en aanmerkingen. Al met al een prima Grieks restaurant! |
Eli41 23 oktober 2011 | |
Kom hier niet met kinderen, wordt je ergens achteraf is een hokje gezet met vieze kleedjes. Wattotaal niet strookt met de rest van het restaurant. Zijn hier niet blijven eten zijn naar een ander gegaan! Wees gewaarschuwd! |
TonBrandenburg 24 augustus 2011 | |
Een tafeltje voor vier in dit Griekse restaurant gereserveerd. Zelf niet echt een grote passie voor de Griekse keuken dus misschien niet helemaal objectief dit etablissement binnen gestapt. Mooi aangekleed restaurant waarin klassiek en modern prima met elkaar verweven zijn.
Geef zelf je mening over Restaurant Olympia