KeukenItaliaans

Killie Killie 21 januari 2012

Leuk restaurant, mooi ingericht, bediening prima.

MMarieke MMarieke 14 juli 2011

Ik vond het echt een geweldige avond.
Bij aanvang van het diner kregen we een amuse met zalm. Ik grapte tegen mijn man dat hij de mijne mocht hebben. Waarop de serveerster meteen zei dat ze in de keuken zou regelen dat er iets anders kwam. En met succes!
De overige gangen HEERLIJK gegeten. Juiste porties, juiste combinaties en juiste smaken.
Het enige, maar dan ook echt het enige minpuntje was dat de tiramisu geen tiramisu was maar chocoladecake met slagroom ertussen. Dat viel tegen en dat hebben we ook gemeld bij, volgens mij, één van de eigenaren. Hij meldde dit meteen in de keuken en hopelijk zien we daar snel verbetering in, want als de tiramisu goed is, dan zijn er geen minpuntjes meer te bekennen.
Al met al dus een regelrechte aanrader!

Pinoccio Pinoccio 12 november 2010

Vini & Mangiare is een welkome verrijking van de Valkenswaardse restaurant aanbod. Er is hier niets om aan te merken.

mela mela 8 november 2010

Afgelopen zaterdag dit nieuwe restaurant geprobeerd. Een aanwinst voor Valkenswaard. Het restaurant heeft een sfeervolle en gezellige uitstraling. Ruime porties, uitstekend van smaak. De wijnkeuze zou wel groter mogen, zeker gezien de naam. Reserveren raadzaam, want het was helemaal vol.Voor herhaling vatbaar.

Nelly S. Nelly S. 3 november 2010

Zondagavond hebben we voortreffelijk en gezellig gegeten en gedronken bij Vini & Mangiare. De zaak is heel sfeervol ingericht en de bediening is perfect. Vanuit het restaurant heb je uitzicht over de gezellige markt van Valkenswaard. Een bezoek aan Vini& Mangiare is beslist aan te raden.

Geef zelf je mening over Vini & Mangiare