| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 13.00-22.00, di 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
jcvmak 10 februari 2011 | |
Vanavond zeer aangenam verrast.
aljairo 23 augustus 2010 | |
Geweldige chinees. Hier de meest heerlijke Babi Ketjap gegeten sinds jaren. Personeel heel erg gastvrij.
S.M. Ulpaap 2 juli 2010 | |
Het restaurant heeft een andere eigenaresse gekregen, een nieuwe naam (Pin Pin Xiang), een andere kok, een andere kaart en....een website!. De inrichting is nagenoeg hetzelfde gebleven, het eten (en daar kom ik toch voor), is zeker verbeterd. Sinds de heropening heb ik er slechts eenmaal gegeten (een enorm lekkere Thaise rode currie). De presentatie van de gerechten is zoals je in een 'sterren-restaurant' verwacht, een plaatje om te zien, een feest om te eten. Ik ga er gauw weer eens heen, onze kinderen en kleinkinderen wonen in Hoek van Holland, dus we zijn er regelmatig. Een feest voor de smaakpapillen, en de kreet op hun website 'a wall of taste' (leuk gevonden trouwens) is zeker niet teveel gezegd. Een feest voor uw smaakpapillen. Aanrader! |
Geef zelf je mening over Pin Pin Xiang