| Keuken | Koreaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
roberthomas80 4 april 2012 | |
Grateful for the opportunity to appreciate and contemplate what I had just enjoyed. Great place to eat ! Small dishes, very well prepared ! Very good service ! |
proever2005 7 september 2011 | |
Voorheen lekkerder, nu hebben ze een nieuwe kok.... niet erg tevreden. Dumplings waren kei en keihard. |
ryvdborn 30 juli 2011 | |
Heel goed, ben benieuwd wat Koreanen er van vinden. Maar wij vonden het, als "niet als Koreanen" opgevoed, erg lekker. Zeker in combinatie met de prijs. Ik vind het interieur wel mooi en goed. Lekker sober en strak alleen het rode licht bij de muur en palen niet zo mooi, maar goed, niet heel belangrijk. Zeker aan te bevelen. |
ww 27 juli 2011 | |
Heerlijke gerecht. Ik vind het best geprijsd. Ambiance is leuk met genoeg ruimte. De bediening is vriendelijk. |
mrs.choi 3 juli 2011 | |
Wij hadden hoge verwachtingen vanwege het bizar hoge cijfer dat hier aan dit restaurant wordt toebedeeld. Wat een ontgoocheling! Hier kookt weliswaar een Koreaan maar door de Chinese uitbaters gaat er nogal wat 'lost in translation'. De soep wordt als een aparte gang geserveerd en gewone Jinro soju wordt als rijstwijn verkocht. De kimchi is muf en onsmakelijk, de porties rijst en bijgerechten zijn erg karig en aanvullingen worden extra in rekening gebracht. Wij Koreanen werden niet blij van deze ervaring.
Geef zelf je mening over Korean Garden