7.8
8.2

Itami over zichzelf

Itami is een hoogwaardig teppanyaki & sushi restaurant waar u uitgebreid kunt genieten van de typisch Japanse keuken voor een gangbare prijs. Ons ruim en zeer modern restaurant laat u dineren in een gemoedelijke en exclusieve Japanse sfeer die geschikt is voor iedereen. Van kleine tot grote groepen, van families tot zakenmensen, Itami biedt een Oosterse culinaire ervaring van topkwaliteit!

KeukenJapans
Bijzondere kenmerken topper

Bram010 Bram010 23 mei 2012

Ons laten verrassen door de chef. Goede uitleg aan tafel, fijne bediening en de smaken hemels.
Een vier gangen menu menu met wijn en koffie na voor een bedrag onder de honderd Euro.

redmage redmage 22 mei 2012

Vanavond weer bij Itami gegeten. Echt goede kwaliteit sushi, veel beter dan menig all-you-can-eat tenten. Mooi opgemaakt, attente bediening, goede stoelen, ruim en sfeervol restaurant. Een aanrader!

Sebastiaan1983 Sebastiaan1983 20 mei 2012

Na vooral bij de all you can eat japanners te hebben gegeten, wilden wij eens een "betere" japanner proberen. Na wat vergelijkingen op Iens bij Itami terecht gekomen. Itami zag er veelbelovend uit, maar in werkelijkheid viel het een klein beetje tegen. Het eten was prima (ik had sushi vooraf, de zalm als hoofdmaaltijd en ijs met aardbeien als dessert), maar niet bijzonder. Het personeel was vriendelijk en attent. Alleen zit er weinig sfeer in de zaak. Het oogt allemaal netjes, maar er ontbreekt iets aan. Het oogt nogal donker van binnen en daarnaast plakte het tafeltje waar we aan zaten. Ik weet niet of ik er een tweede keer ga eten.

megatron megatron 5 mei 2012

De bediening in het restaurant was ronduit slecht. Er werd één keer gevraagd naar wat te drinken en verder niet. Het eten was redelijk maar niet verrassend. Prijs kwaliteit verhouding was niet ook niet goed.

cabur cabur 22 april 2012

Heerlijk japans gegeten in een prettige omgeving ,ruime confortabele plaatsen en met zeer voorkomend en vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader met als achtergrond onze al 20 jaar bestaande eetclub waarmee wij al die jaren als goed bekend staande restaurants bezoeken .

Geef zelf je mening over Itami

Maandagvan 12:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00