Linnn Linnn 14 maart 2012

Niet voor herhaling vatbaar. Het begon al met wat irritatie omdat de rosé niet lekker was. Ik kreeg niet eens een andere aangeboden en moest er gewoon 2 betalen. Een flinke misser qua klantvriendelijkheid. Het eten was matig, niet alles vers klaargemaakt, sommige gerechten zelfs opgewarmd, bah! En tot slot: Neem nooit het verassingsdessert van De Draeck, veel geld voor een paar plakjes Vienetta (ja, echt waar!) en ingezakte slagroom uit een spuitbus. Jammer, jammer.

solozanger solozanger 14 juli 2011

op 23 juni hebben wij, Linda en Binus, hier onze bruiloft gevierd. Taart om 15.00 uur,receptie van 17.00 tot 19.00 uur en daarna een diner met 40 personen. Iedereen had de keus uit 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten en een algemeen dessert. Het was helemaal naar ieders tevredenheid. Wij hebben veel complimenten gekregen over onze keuze en vele reacties in de vorm van hier gaan we zeker meer naar toe. Sfeer perfect, bedining goed, eten goed, kortom alles klopte.Aanstaande zondag vier ik daar mijn 65e verjaardag en heb weer veel van dezelfde gasten uitgenodigd. Ik verheug mij erop!!

Ragnarus Ragnarus 7 juni 2011

Erg lekker eten voor een betaalbare prijs. We zijn er inmiddels een paar keer geweest. Ga vooral zo door.

willemar willemar 23 maart 2011

Afgelopen zaterdag hier een feest voor mijn vader georganiseerd. Een groot buffet met ijs toe. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Niemand kwam iets te kort en alles smaakte goed. De service en bediening was top! Ook voor feesten een aanrader!

Henriet1503 Henriet1503 30 oktober 2010

Je kunt hier fantastisch eten voor weinig geld. Heerlijk zijn o.a de spareribs, gyros, visschotels en tapas (vooral de gehaktballetjes en inktvisringetjes). Voor grote groepen die iets te vieren hebben is de locatie perfect. Het personeel is vriendelijk en professioneel.

willemar willemar 26 oktober 2010

Hier al vele malen wezen eten en het was iedere keer weer lekker!
De bediening is vriendelijk en attent, het eten is lekker en goed geprijsd, de locatie is warm en sfeervol.
Alles is bespreekbaar en vaak mogelijk.

Carini Carini 22 juli 2010

In tegenstelling tot het kille nieuwe gebouw waarin Eethuys de Draeck is gehuisvest, blijkt het restaurant zelf bijzonder sfeervol te zijn en aan het oude gedeelte van Ridderkerk te grenzen, zeer verrassend.
Bediening was erg vriendelijk, attent en er was een speelhoek voor de kinderen, waar ze zich uitstekend hebben vermaakt.
Prima kaart met genoeg keuzemogelijkheden tegen schappelijke prijzen. Een aanrader!

Geef zelf je mening over Eethuys de Draeck