KeukenEgyptisch
Openingstijdendagelijks tussen 17.00-23.00

ed3 ed3 1 mei 2012

Goede en snelle bediening. Ook fijn dat je er laat op de avond nog zonder zeuren een lekkere hap kan halen. De shoarma is perfect. De spareribs zijn de top!

SBTLin SBTLin 1 mei 2012

Via Groupon terechtgekomen, bij de Boogaard. Vriendelijk personeel, eten kwam best rap, stokbroodje erbij, drinken op tijd. De spare ribs zijn geweldig!
Jammer dat het op een gegeven moment stervens druk werd en er maar een ober was voor 30(!) man. Die arme man liep zijn benen uit zijn lijf...... Daardoor hebben wij niet heel veel meer besteld, maar het eten was supertop, onze aanrader is de zoet/pittig mix, wow!

Rat77 Rat77 8 februari 2012

Via Groupon zijn we hier met 4 personen gaan steengrillen, we hebben 45 minuten moeten wachten voordat het (diepgevroren) vlees werd opgediend. eerste schaal met vlees bestond uit kipfilet, kalkoenfilet, mergezworstjes, kebab en varkenslapjes. binnen korte tijd was dit geconsumeerd waarna de 2 schotel werd gebracht (all you can eat), helaas bestond dit nog alleen uit kip en kebab!!! eigenaar van de tent was ook niet behulpzaam en keek bijna met lede ogen toe hoe zijn omzet in rook op ging.
Conclusie: zeer slecht deal via Groupon, diepgevroren vlees en uiteindelijk een zeer hoge rekening voor paar drankjes. nooit meer bij El Mama.

0812681 0812681 22 december 2011

Ik heb een lekkere lamsshoarma-schotel. Ik heb nog nooit zo'n fijngesneden shoarma gegeten. Het ziet vanbinnen gezellig uit, vanwege Western look en er is een ontspannen sfeer, mede door de gastvrijheid van het personeel.

Haagje Haagje 23 november 2010

Lekker eten, nette bediening!
Wel jammer is dat ze veel bestellingen hebben en daardoor luid praten over wat bij welke bestelling moet. Je zit er dus niet rustig.

Geef zelf je mening over El Mama