| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | di t/m za 12.00-22.00, zo 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
tina1 3 april 2012 | |
Met een groupon bon met zijn vieren hier wezen eten op vrijdagavond 19.30uur. Nadat we aankwamen kregen we al snel door dat er gasten om ons heen waren die al meer dan 45 minuten op hun eten zaten te wachten. Het was ook erg druk en er liepen maar 2 personen in de bediening. Echter duurde de komst van ons eerste drankje wel lang, maar verliep bij ons het voor, hoofd en nagerecht vlotjes. Het voorgerecht wat wij hadden gekozen was vers gebakken en heerlijk. Ook over het hoofdgerecht waren we alle vier zeer tevreden. Ik had de hete bami en die smaakte naar meer. :) Alleen wat wel jammer was, was dat er aan de saté soms spiertjes en botjes zaten. dat is dan ook mijn enige minpunt van deze avond. Het was echt voortreffelijk! Het stukje spekkoek was een lekkere afsluiter en wij hebben een zeer gezellige avond gehad. |
kato67 30 oktober 2011 | |
het eten is hier wel erg lekker, niet te heet qua kruiden. Tuurlijk is de inrichting niet echt bijzonder. Maar voor het eten moet je echt hierheen gaan. |
jeffga 8 mei 2011 | |
laatst op een zaterdag avond vrij laat binnen gelopen en heerlijk gegeten. rijsttafel was fijn en zuiver van smaak. prima kwaliteit producten op een prima manier klaar gemaakt. interieur is inderdaad wat gedateerd, maar dat is (voor mij althans) niet belangrijk. het eten moet goed zijn en dat is het. prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. ben er sindsdien nog een paar keer terug geweest. prima ! |
Janelle C 8 oktober 2010 | |
Een restaurant met een ingang die je zo voorbij loopt als je het bord niet ziet staan dat aangeeft dat in het weekend alleen een all-you-can-eat lopend buffet is (en waaraan je dus de conclusie kan verbinden dat je niet a la carte kan eten, ook al staat dat laatste niet expliciet vermeld...).
laseconda 8 augustus 2010 | |
Afgelopen zondag hier gegeten. Ontzettend slecht.
Geef zelf je mening over Rajawali