Proever2006 15 mei 2012 | |
Prima restaurant, maar zeker niet goedkoop. Prachtig gelegen op het strand, met mooi uitzicht. Heerlijke gerechten, anders dan de standaard gerechten die je vaak in strandtenten tegenkomt. |
Gridl68 15 januari 2012 | |
Met een groep van 10 geborreld en gegeten. Geen goede ervaring, sterker nog; ik vond het overrated, pretentieus en qua prijs/kwaliteit ronduit slecht. Vooraf een tonijntartaar genomen waarvan de tonijn nergens naar smaakte en de kappertjes die erin zaten, niet meer goed bleken te zijn! Gemeld bij de bediening (óf 2 op 1 óf niemand te zien....) en na 15 min. ( de rest van het gezelschap kreeg intussen het hoofdgerecht al) kreeg ik mijn "eigen" tartaartje terug maar dan zonder de bedorven kappertjes.... Hierna haakte ik af en kon ook de rest van de gerechten me niet meer bekoren. Op zeker moment werd het waarschijnlijk tijd voor het hippe, trendy volk (Vespa's, achterovergekamd, lang haar en hoge overhemdsboorden) want de muziek werd lekker hard gezet. Hoezo, mood-killing?! Snel weg en nooit meer terug! |
Sdewi 2 oktober 2011 | |
Voor zo'n mooie beachclub was onze ervaring een ware teleurstelling. Het eten was ronduit slecht. Een mandje brood met aioli en tapenade besteld, de tapenade bleek op te zijn dus we kregen extra aioli. De aioli zag er niet uit als aioli en smaakte gewoon mayonaise; gewoon knoflooksaus gemengd met mayonaise. De bediening was slecht, het duurde lang voordat iemand onze bestelling kwam opnemen. We wilde een een drankje bestellen en we kregen een dinermenu, waarop geen enkel drankje te vinden was. |
brabanders 20 augustus 2011 | |
Vorige week zondagmiddag tot zonsondergang genoten met onze hele famille. Prachtige uitstraling schoon!!!! en bovenal bijzonder klantvriendelijke correcte bediening. De muziek staat volgens mij wat te hard, maar dat is een keuze. Mijn kinderen vonden het CHILL. We komen zeker terug. |
Proever17108 16 augustus 2011 | |
Tsja, we kunnen de overwegend negatieve berichten ontkennen noch bevesstigen. Wij zijn vorig weekend voorzichtig met een kopje koffie begonnen, dus pas na het eten binnen. Het ziet er binnen spic & span en trendy uit. Muziek is helemaal onze smaak, als dat niet zo was stond tie een tikje te hard ja. Nu dus niet, het was er rustig en we zaten prins heerlijk aan het raam. Verhouding bezoekers personeel was nu 1 op 1 maar inderdaad, coordinatie was niet heel goed. Er staat dan 2x achter elkaar iemand bij je tafel, (oh wordt u al geholpen door mijn collega..?) als het drukker wordt kun je raden wat er gebeurt...
Moo 3 augustus 2011 | |
zondag 31 juli, een mooie zonnige dag.
driesdewit 21 juli 2011 | |
De entourage is prima en het eten is niet bepaald slecht, MAAR dat kan ook bijna niet anders als je voor een Tournedos euro 33,50 of in echt geld Hfl. 74,- moet betalen, de bediening verdient net € 7,- tot 8,- netto/uur. Hindelijk is dat je om het brood moet zeuren en dan krijg je het zonder boter en dan ook nog € 2,- er voor vragen op een 2 persoons rekening van 160,- of te wel bijna Hfl. 355,-. Misschien dat ze meer aandacht kunnen schenken aan de gasten dan aan zichzelf en niet alleen met je haar bezig zijn en misschien naar de muziek luisteren en horen dat de cd ongeveer al een 10 min. overslaat!! Ja ja het kan natuurlijk allemaal veel beter, maar wordt dat het ook ??? |
chappie75 7 juli 2011 | |
Mooie ambiance maar daar is ook alles meegezegd!! Als je zo'n mooie tent neerzet dan moet je het waarmaken ook. Personeel loopt heel druk heen en weer maar je moet smeken om iets te bestellen! Het eten is ronduit slecht, voorgerecht Vitello Tonato met truffel voor € 37,50 met truffel die werkelijk naar niets smaakt. Opmerking van de kok "ach een konkommer smaakt ook niet altijd hetzelfde" !! Dan sla je de plank volledig mis. Zonde van zo'n mooie tent. Goed ingewerkt personeel en een nieuwe samenstelling in de keuken met mensen die wel verstand hebben van eten...ja dan kan het misschien nog wat worden....en anders zie ik niet dat dit een lang leven heeft!! |
lekker1962 2 juli 2011 | |
Ja wat moet ik nog op Oniek aanvullen? Het personeel is echt drama en van onze 3 voorgerechten die bestelden als maaltijd was eigenlijk alleen de sashimi van tonijn echt lekker. De muziek vinden wij dan weer wel oke en het is zeker niet opgevallen dat het te hard zou zijn. Kijk je naar Beachclub O als strandtent is het helemaal dramatisch. Op het strand kun je niet eens drinken bestellen maar wordt je verwezen naar een loket waar je een blikje kunt krijgen. Ondanks het gehuurde bedje en betaalde hotelkamer, moet je bij de Beachclub 50 ct betalen om gebruik te maken van het toilet. Kortom bedroevend en teleurstellend. Voor ons geen herhaling. Volgende keer weer heerlijk naar Scheveningen of Bloemendaal. |
Oniek 28 juni 2011 | |
Jammer, jammer. Is er sinds vorig jaar hard op achteruit gegaan. Zeer onervaren personeel dat drukker bezig is met hun terminal ipv de gasten. Het is hard werken om te bestellen en te mogen betalen. Menu komt niet verder dan de kip sate, kalfsentrecote etc, alles met friet en laffe sla. En dan de muziek...luid (binnen en buiten!) is niet gelijk aan hip en jong! En voor club muziek gaan we naar een club en niet naar het strand. Het voelt allemaal nep en bedacht. Graag je gewoon met je klanten bezighouden! |
Geef zelf je mening over Beachclub O