KeukenInternationaal

Gridl68 Gridl68 15 januari 2012

Met een groep van 10 geborreld en gegeten. Geen goede ervaring, sterker nog; ik vond het overrated, pretentieus en qua prijs/kwaliteit ronduit slecht. Vooraf een tonijntartaar genomen waarvan de tonijn nergens naar smaakte en de kappertjes die erin zaten, niet meer goed bleken te zijn! Gemeld bij de bediening (óf 2 op 1 óf niemand te zien....) en na 15 min. ( de rest van het gezelschap kreeg intussen het hoofdgerecht al) kreeg ik mijn "eigen" tartaartje terug maar dan zonder de bedorven kappertjes.... Hierna haakte ik af en kon ook de rest van de gerechten me niet meer bekoren. Op zeker moment werd het waarschijnlijk tijd voor het hippe, trendy volk (Vespa's, achterovergekamd, lang haar en hoge overhemdsboorden) want de muziek werd lekker hard gezet. Hoezo, mood-killing?! Snel weg en nooit meer terug!

Sdewi Sdewi 2 oktober 2011

Voor zo'n mooie beachclub was onze ervaring een ware teleurstelling. Het eten was ronduit slecht. Een mandje brood met aioli en tapenade besteld, de tapenade bleek op te zijn dus we kregen extra aioli. De aioli zag er niet uit als aioli en smaakte gewoon mayonaise; gewoon knoflooksaus gemengd met mayonaise. De bediening was slecht, het duurde lang voordat iemand onze bestelling kwam opnemen. We wilde een een drankje bestellen en we kregen een dinermenu, waarop geen enkel drankje te vinden was.

brabanders brabanders 20 augustus 2011

Vorige week zondagmiddag tot zonsondergang genoten met onze hele famille. Prachtige uitstraling schoon!!!! en bovenal bijzonder klantvriendelijke correcte bediening. De muziek staat volgens mij wat te hard, maar dat is een keuze. Mijn kinderen vonden het CHILL. We komen zeker terug.

Proever17108 Proever17108 16 augustus 2011

Tsja, we kunnen de overwegend negatieve berichten ontkennen noch bevesstigen. Wij zijn vorig weekend voorzichtig met een kopje koffie begonnen, dus pas na het eten binnen. Het ziet er binnen spic & span en trendy uit. Muziek is helemaal onze smaak, als dat niet zo was stond tie een tikje te hard ja. Nu dus niet, het was er rustig en we zaten prins heerlijk aan het raam. Verhouding bezoekers personeel was nu 1 op 1 maar inderdaad, coordinatie was niet heel goed. Er staat dan 2x achter elkaar iemand bij je tafel, (oh wordt u al geholpen door mijn collega..?) als het drukker wordt kun je raden wat er gebeurt...

Toch nog twee ijssdessssertss gegeten, presentatie een 9 en smaak een 7. Een dineetje met z'n vieren wilden we wel, maar beginnen we gezien de negatieve reacties even niet aan. Eerst maar even kijken of Beachclub O zich wat van de klachten aan gaat trekken. :-)

Moo Moo 3 augustus 2011

zondag 31 juli, een mooie zonnige dag.
voor 8 personen gereserveerd, bij aankomst de vraag of we eerst even op het terras wilden zitten, eventueel konden we daar ook dineren.
opmerking van een zeer vriendelijke jonge dame, dat mocht het weer veranderen, we uiteraard ook binnen konden plaats nemen.waar vind je dat nog. Hoog zomer en niet te vergeten we waren met z'n achten.
heerlijk gegeten, voor, hoofd, nagerecht, alles even smaakvol en door de bediening met alle aandacht verzorgd.
lijkt erop alsof er een frisse zeewind door beachclub O heeft gewaaid, alleen maar lof.
wij komen zeker terug.
Waar vind je dat nog een gegarandeerde plek zowel binnen als buiten, hoog zomer en niet te vergeten we waren met z

Geef zelf je mening over Beachclub O