| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Met vrienden hier gaan eten, vanwege hoge score op IENS. Wat een teleurstelling op alle fronten. Geen amuses, meer dan een uur per gerecht wachten. De bediening die het niet aan kon en het restaurant zat niet eens vol. Het eten was ook zeker niet zo goed als je kijkt naar de prijzen.
De vitello tonnato, die toch echt van kalfsfricandeau moet zijn, stond hier notabene met rosbief... Al met al kan je bij een simpele pizzeria nog beter Italiaans eten. De 1 is voor dat we nog een lekkere limoncello crema kregen, anders werd het een dikke NUL.
Samen met vrienden op een zaterdagavond getafeld bij La Cucina d'Oro (dat voorheen Dal Baffo heette).
De ontvangst was zeer hartelijk en ging van start met een glaasje prosecco en een amuse van het huis. De entourage is sfeervol maar niet typisch Italiaans. Wij kozen voor het Menu Dello Chef, een verrassingsmenu bestaande uit meerdere voorafjes, een pastagerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Één van ons houdt niet van vis, dit werd perfect door het personeel opgepakt. Qua wijn hebben we het gehouden bij de prima rode huiswijn.
De kok heeft plezier in z'n vak en dat proef je. Het werd een waar feest van het ene gerechtje naar het andere met als absolute hoogtepunt de rundersucade in het hoofdgerecht. Dit alles in precies het juiste tempo.
Wie van een avond heerlijk tafelen houdt is hier aan het juiste adres.
Met z'n tweeën hier gegeten vanwege de goede score op Iens. We wilden wat bijzonders. En dat was dit niet.
Attente bediening, jas aannemen etc. en attente ontvangst met broodjes en een dubbele amuse. Italiaans groentesoepje en een roomkaashapje met kruiden. Beide amuses zijn vrij smaakloos.
We eten van de kaart, want vriend durft geen verrassingen aan. Vooraf heeft hij polpette (gehaktballetjes in saus): veel te veel voor een voorgerecht maar lekker gekruid vlees en ik vitello tonnato met wel heel veel tonnato. De voorgerechten zijn beide goed op smaak. Disgenoot vervolgt met ribeye en ik met vongole. De vongole komen in een overheerlijke saus. Jammer dat de bordgarnituur een soort hele dunne harde pizza is, daar kan ik niks mee met de saus. Gelukkig merkt de ober het op en biedt heel attent aan wat extra brood te halen. Maar o,o wat jammer als het komt: te hard geroosterd stokbrood met knoflookolie erop. De exquise smaak van de saus gaat geheel verloren door de knoflook en brandsmaak van het brood. Ik heb niet de ballen er wat van te zeggen, maar jammer is het wel. We sluiten af met tiramisu en panna cotta. Lekker maar niet bijzonder. De 100 euro die we samen betalen voor drie gangen (zonder wijn, maar met twee drankjes) vinden wij veel te veel voor wat we gegeten hebben.
Voor ons was de avond bij Dal Baffo een regelrechte teleurstelling. De bediening kon het aantal tafels niet aan. Hierdoor hebben we een uur moeten wachten voor we .ons eerste bestelde wijntje geserveerd kregen. Wat betreft het eten, viel vooral het antipasti-menu erg tegen. Gerechtjes waren simpel (buffelmozerella met tomaat, meloen met ham, etc.) of erg bijzonder (haai, inktivis, etc,) maar dan niet op smaak. Alleen het pastagerecht was prima. Al een met al een eetervaring die niet in verhouding staat tot de 100 euro die we kwijt waren, en die onze positieve verwachtingen op basis van veel andere recensies niet waar kon maken.
Gegeten op: 5 februari 2013.
Het ontvangst in Dal Baffoo was goed. Onze jassen werden aangenomen en voor we de kaart te zien kregen, hadden we al een welkomstdrankje, olijven, brood en een amuse achter de kiezen. Heel leuk!
Vervolgens kregen we de kaart te zien. 2 Van ons kozen het antipasti menu en de andere 2 kozen wat anders. De bediening vertelde ons dat ze eigenlijk liever hebben dat we allemaal hetzelfde menu kiezen. Als ze dat nu even had gezegd voor we onze keuze hadden gemaakt! De vegetariër onder ons wilde zich wel aan ons menu aanpassen, mits er geen vlees bij zat. Dat was prima. Vervolgens kregen we de eerste 3 antipasti. Waar wij vlees kregen, kreeg de vegetariër een spinazietaartje met zalm. Bij de 2e gang kreeg hij weer een spinazietaartje met zalm. Niet echt origineel, kok!
Betreft de smaak van het eten, het was oké, maar niet meer als dat. Ik vond er niet veel smaak aan zitten, niet goed gekruid. En de amuse was echt niet goed. Een spinaziesoep die veel te zout was en een mousse van paprika, waar helemaal geen smaak aan zat. Het zag er wel heel mooi uit allemaal.
Ik vond het echt tegenvallen, zeker voor de bovengemiddelde prijs van de gerechten.
| Maandag t/m Zaterdag | 16:30 - 23:00 |
| Zondag | Gesloten |