7.7
7.6

KeukenItaliaans
Openingstijdenma 13.00-23.00, di t/m za 11.00-23.00

De eigenaar van Dal Baffo is een man met een missie. 'De man met de snor', zoals hij ook wel wordt genoemd doet er alles aan om te laten zien dat de Italiaanse keuken meer te bieden heeft dan pasta en pizza. Op de wijnkaart staan verschillende Italiaanse wijnen uitgebreid omschreven. Hierdoor wordt het zelfs voor een leek mogelijk om passende combinaties te maken. Het antipastomenu bestaat uit twaalf geniale gerechtjes met als uitschieter de à la minute gesneden ham. Wat een geuren komen daar vanaf! Hier proef je de rijkdom van de Italiaanse keuken.

rianne63 rianne63 26 februari 2012

Een menu gekozen met 7 vooraf(jes), daarna een pasta gerechtje , daarna vlees (een groot stuk), daarna dessert en nog kofiie. Lekker wijntje erbij. Het was heerlijk maar eigenlijk een beetje teveel. Bediening erg vriendelijk! Zeker een aanrader.

marlene28 marlene28 12 januari 2012

Veel over gehoord en daarom de poging gewaagd. Mooie opgedekte tafels en keurig ogende bediening. De prijs die je moet betalen voor de gerechten zijn behoorlijk fors. Een stukje kabeljauw voor € 25,- bijvoorbeeld. De erbij geserveerde salade was ver onder de maat. Daarentegen zit je er wel weer prima en was de gekozen wijn heerlijk.

ilooon85 ilooon85 30 juni 2011

Gisteravond bij Dal Baffo gegeten. Mooie zaak! Lekker eten! Wel met een negatief gevoel weggegaan. De hele avond droge witte wijn gedronken en er achteraf achter komen dat ons flessen wijn van 30 euro per fles zijn verkocht. Dom van ons om niet te vragen hoeveel de wijn kost, slecht van Daf Baffo om ons de duurste wijn aan te smeren. Gaat niet om de prijs, gaat om de eerlijkheid.

dreetje dreetje 13 april 2011

Ben eergister hier wezen eten met vrienden: TOP!
De kwaliteit van het eten is vergelijkbaar met wat ik bij de top 5% van de Nederlandse restaurants op mn bord krijg en daar waren we allen zeer tevreden mee. Zelfs de vegetarier onder ons (die nog wel eens wat moeilijkheden heeft wat lekkers te vinden was enthousiast!) Ze hebben recentelijk de kaart gelijk gemaakt aan die van hun restaurant in Emmen want ik kon al mijn toppertjes van daar aanbevelen aan mijn maatjes in Groningen. Probeer de Rotoloni of de Ossenhaas met Balsamico en Honing maar eens!
Prima bediening, lekkere wijn.. zeer tevreden weggegaan. Op de stoep bedankten me een aantal vrienden voor het goede idee.. Op deze avond heeft dit restaurant er al gauw 6 vaste klanten bij gekregen.

stefaniexxxx stefaniexxxx 3 januari 2011

Ik kom regelmatig in dit restaurant, personeel is vriendelijk, restaurant is prachtig ingericht en natuurlijk is het eten voortreffelijk. Door de keuze uit verschillende menu's raak je niet verveeld, de koks bereiden telkens weer iets heerlijks.Ik kijk altijd weer uit naar het volgende etentje!

Geef zelf je mening over Dal Baffo