360 ° panorama

KeukenItaliaans
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

15 mei 2013

Eten ons insziens ( gezelschap van 3 ) niet heel bijzonder, wel smakelijk en zeker niet slecht bereid, maar zo enthousiast als de meerderheid van de beoordelingen zijn, is die van ons niet. M.n. geen goede prijs kwaliteit verhouding van de alcoholische dranken en niet Italiaans eten zoals dat in Italie gegeten/geserveerd wordt ( pasta is geen hoofdgerecht, maar 2e voorgerecht ). Prettige bediening, klein, niet heel bijzonder ingericht, maar wel gezellig zaakje. Toch geen aanrader...

Gegeten op: 22 februari 2013.
Sue
Sue
Meesterproever

10 mei 2013

Maar eens gaan kijken met de lunch, bij deze Italiaanse Iens Topper in de Dapperbuurt. Voor een avondetentje is de kaart mij toch echt veel te beperkt (en niet eens pizza's bij deze 'Italiaan'?!).

Het is een klein knus tentje met een huiselijk decor. Ook de tuin is een gezellig klein Intratuin-tuintje, waardoor ik me eerder bij vrienden waan dan in een restaurant. Niet echt mijn ding.

Dan de bediening, die me toch echt veel te amicaal, Amsterdams en nonchalant is, en zelfs bij vlagen handtastelijk. Erg vriendelijk en 'gezellig' hoor, maar misschien iets te.
Daarnaast was het in eerste instantie in een lege tent bijna een kwartier wachten op de eerste bediening!?

Dan waar het echt om gaat, het eten. Voor een lunch kun je hier erg goed terecht. Goeie originele kaart met mooie gerechten. Het brood is goed, en de combinatie van het beleg ook. Een heerlijk goedgevuld Italiaans broodje dus, niets op aan te merken behalve wellicht prijs/hoeveelheid.

Kortom, een kleine en te amicale Amsterdamse Italiaan waar je wel erg goed kunt lunchen!

Gegeten op: 7 mei 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
stanamsterdam
stanamsterd...
Expertproever

2 april 2013

Leuk tentje in de Dapperbuurt. Gezellige (en kundige!) bediening. Lekkere bruscetta met aubergine en parmezan met truffelhoning (of honing met truffel?) als voorgerecht. Hoofdgerechten pasta met garnalen en pasta met truffelcreme waren ook heerlijk!! We hebben er een lekkere volle rode wijn (ook op aanraden van de bediening) bij gedronken.
Prijs kwaliteit en ambiance zijn goed in verhouding.

Gegeten op: 30 maart 2013.
margret80
margret80
Topproever

30 maart 2013

Goedemiddag,

Gisteren zoals vaker weer gegeten bij het Comfort Caffe en zoals altijd is de prijs/kwaliteit verhouding hier in orde. Wel moet er gezegd worden dat de voorgerecht prijzen blijven stijgen terwijl de hoofdgerechten nog steeds goedkoop zijn.

De service is altijd correct en met Chris (Eigenaar) kan je altijd leuk praten! De dames die hier werkzaam zijn werken hard en correct.

Al met al blijft dit een aanrader en een aanwist voor de buurt!

p.s Wil je aub je pasta met vongole terug op de kaart zetten ? :)

Tot binnekort!

Gegeten op: 29 maart 2013.

27 maart 2013

Nice, unpretentious cafe with surprisingly good food as well. No nonsense, a simple menu and very good food. Glad to have them around!

Gegeten op: 22 maart 2013.
sabropisac
sabropisac
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 84 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Comfort Caffè

Schrijf hieronder je recensie over Comfort Caffè. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag