| Activiteiten | Restaurant, Afhalen, Catering, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Uitgenodigd door familie en wat een heerlijke avondje. Zalig gegeten, eendenflensjes heerlijk. Alles wat op en top en zeker een aanrader.
Gegeten op: 31 maart 2013.Heerlijk gegeten. Vooral te ossehaas was fantastisch. Smelt op je tong. Helaas was die van één van ons te koud. Maar die werd zonder omhaal met veel excuses vervangen voor een andere die prima in orde was! Zo hoort dat! Een mooie en sfeervolle zaak met uiters vriendelijke bediening. Wij zijn hier zeker niet voor het laatst geweest!
Gegeten op: 2 maart 2013.Heerlijk eten met, als je een menu van de chef neemt, een uitgebalanceerd wijnarrangement. Mooie porties die als een schilderijtje worden gepresenteerd. Soms westerse ingredienten die dan weer op zijn chinees worden klaargemaakt. Wij zijn al een aantal keer gaan eten.
Gegeten op: 6 januari 2013.Na enige tijd weer eens naar Alexander, we hadden goede herinneringen. Helaas..na anderhalf uur wachten het voorgerecht gegeten van een totaal menu is te gek voor woorden! De eigenaresse maakt laat zien dat ze de zaak iet kan leiden en het personeel rommelt dus maar wat. We zijn vertrokken en een loempia uit de muur gepakt. Onze avond verpest en nooit meer naar deze goede kok.
Gegeten op: 5 december 2012.
Het is niet zo dat je van de ligging van deze Chinees al in extase raakt; aan een verlaten plein, onder een grijze woontoren en uitkijkend op een deprimerend treinstation, maar daar komen we natuurlijk ook niet voor! We kiezen vanavond voor het maandmenu en dat bevalt ons prima: Mooi geroosterde reuzegarnaal vooraf, tussen uitstekend bereidde kabeljauwrugfilet gevolgd door (iets te gare) zeeduivel. Als hoofdgerecht dry aged beef met uitstekend garnituur. Wat opvalt is dat bij elk gerecht de sauzen top op smaak zijn. Tempo is ondanks de drukte deze avond prima en de gastvrouw zeer voorkomend ook al zijn we een beetje klaar met het verhaal van de tweede zaak in Rotterdam als excuus waarom de Chef (weer) niet aanwezig is. Zacht geprijsde ruime wijncollectie, en als we na afloop het pand verlaten zijn onze smaakpapillen dermate in vervoering dat we de omgeving graag op de koop toe nemen..
Schrijf zelf een recensie over Alexander
Schrijf hieronder je recensie over Alexander. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | |
| Lunch | 12:00 - 16:00 |