De Pizzabakkers Overtoom over zichzelf

De Pizzabakkers -pizza en prosecco, de naam zegt het al, wij bakken ambachtelijke Italiaanse pizza's in een houtoven. We werken uitsluitend met verse producten en vleeswaren van kleine familiebedrijven in Toscane. En dat proef je! We serveren er prosecco bij en we hebben ook een aantal lekkere prosecco cocktails op de kaart.

ActiviteitenRestaurant, Afhalen
KeukenPizzeria & Italiaans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

11 mei 2013

Het werd weer eens tijd voor een pizza, dus op naar de Pizzabakkers.

De bediening was vnl druk met elkaar en de ontvangst was niet hartelijk. Zelfs als het druk was is er geen excuus voor de maar de zaak was bijna leeg.

Vooraf de antipasti misti en bresaola. Antipasti was zeer matig bordje met vleeswaren en een plak mozzarella van matige kwaliteit. Bresaola was ook zeker niet vers gesneden, droog en smakeloos. Beide gerechtjes stonden klaar in de koeling want de bordjes waren heel koud en komt de smaak niet ten goede.

De witte (huis)wijn wordt op de kaart omschreven met zachte zuren, maar dit zijn harde zuren. Gewoon een slechte kroegwijn.

Vervolgens de pizza´s, de Margherita en de San Daniele. Het wordt in een houtoven gebakken maar lijkt meer op een cracker dan een pizza. Pizza´s waren koud, tomatensaus te zoet, mozzarella van de Margherita was smakeloos. San Daniele ok maar als deze niet direct wordt uitgeserveerd is het koud zoals bij ons het geval.

We hadden niet het gevoel dat we pizza hadden gegeten en de bediening maakt ook niets goed.

Gegeten op: 2 mei 2013.
david1975s
david1975s
Expertproever

3 mei 2013

Een prima keuze voor een snelle pizza voor een prima prijs. Locatie is goed, de bediening ook prima. Het was snel vol op deze dinsdagavond.

Gegeten op: 19 maart 2013.
TVZ
TVZ
Topproever

9 maart 2013

Simpele maar lekkere pizza's. Lekker voor een snelle, goede hap. Ze serveren bijzondere non-alcoholische drankjes, zoals bloedsinaasappel-spa.
Enige nadeel: de tafeltjes staan wel erg dicht tegen elkaar aan, zodat je last kan ervaren van anderen om je heen.

Gegeten op: 21 januari 2013.
vdPeijl
vdPeijl
Meesterproever

26 februari 2013

Met een stel vrienden gaan eten en van te voren gereserveerd. Helaas konden we pas na een half uur daadwerkelijk onze tafel krijgen en moesten tot die tijd staand bij de deur wachten, zonder drankje.
Voorgerechten kwamen na elkaar, met ruim 15 minuten ertussen. Daarna moesten we ook nog eens 40 minuten wachten op de pizza's en voor alles wat we wilden bestellen de bediening zelf roepen. Pizza's waren qua smaak wel aardig, temperatuur dan weer niet en ook karig belegd.

We gaan het nog eens proberen, maar al met al een slechte eerste ervaring bij deze vestiging.

Gegeten op: 20 februari 2013.
allie
allie
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 februari 2013

Kom daar al jaren. Mijn vriendin dacht dat je alleen maar een goeie pizza bij de italiaan kon krijgen, nou mooi niet! Altijd plek, altijd goed eten!

Gegeten op: 17 februari 2013.
seamih
seamih
Proever

Alle 54 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over De Pizzabakkers Overtoom

Schrijf hieronder je recensie over De Pizzabakkers Overtoom. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag17:00 - 23:00