1 2 3 4 5 ouder »

Baseten Baseten 1 april 2012

Een hartelijk welkom is het eerste wat opvalt en ja daarna is het eten, de wijn en de aandacht van de bediening helemaal top. Het is en blijft een aanrader en wij komen zeker terug !

smaak81 smaak81 29 maart 2012

Heerlijk gegeten! De aandacht voor het eten is duidelijk te proeven! Voor de grote eter zijn de porties ruim voldoende. Met voldaan gevoel naar huis. Aanrader voor iedereen die prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Jlommers Jlommers 28 januari 2012

Gezellig, knus en toch wat muurtjes dus niet 1 grote ruimte

AdriW AdriW 8 januari 2012

Fijne inrichting, fris modern en toch romantisch-nostalgisch. Sofia Loren en Romy Schneider brengen je even terug in de tijd.Wij waren met 4 personen. 2x menu van de dag en 2 de kaart.
Zeer prettige bediening. Ontzettend vriendelijk en het plezier van de dames straalde er van af.
Eendenborst, Zeebaars, Zalm .Alle gerechten waren zonder uitzondering top en werden op de juiste tijd geserveerd. Niet gejaagd maar ook niet te traag.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Wij raden dit aan.

dimitri12 dimitri12 22 december 2011

3 keer gegeten in 3 verschillende settings ( 6,4 en 2 personen) in een periode van een half jaar. Keer op keer weet de gastvrouw ons te verassen met een uitstekende kaart voor elk wat wils. Op speciale wensen wordt goed ingespeeld en het reserveren verloopt dan ook altijd prima per mail of telefoon. De wijnkeuze is uitstekend. De flessen wijn zijn ook per glas te bestellen. De porties zijn ruim voldoende, je gaat er niet snel weg met een lege maag. De smaakcombi's zijn voortreffelijk. De gastvrouw laat je graag kennis maken met diverse smaken en is bereidt om een proeverij voor te zetten bij twijfel. Intiem restaurant met de allure van de franse Rivièra aan de voet van de Erasmusbrug. Een absoluut terugkom restaurant!

huis03 huis03 19 november 2011

Inmiddels 2x bij Citroen gegeten. Was 2x erg smakelijk en zeer vriendelijke gastvouw. Goed adres, ziet er van buitenaf alleen niet uitnodigend uit. Zou anders misschien drukker zijn.

marijke123456 marijke123456 12 november 2011

Heerlijk gegeten, fijne bediening en een gastvrouw die mee denkt. Wij komen terug!!!!!

Laralee Laralee 5 november 2011

Vooraf aan een filmbezoek een tafel voor 4 gereserveerd bij Citroen. De zeer charmante gastvrouw wist ons allen te bekoren. Vooraf een glas cava en vervolgens werden we gerustgesteld dat we de film echt wel gingen halen! De zeeuwse (?) mosselen op Catelaanse wijze waren verrukkelijk de rundercarpaccio recht toe recht aan. De bitterballen van geitenkaas kregen het predicaat 'erg lekker'. Mirjam schonk bij alle voorgerechten een picpoul. De fles bleef op tafel zodat we naar wens zelf bij konden schenken. Als hoofdgerecht heerlijke krokante scholletjes met geweldige patates, de bouillabaisse deed ons denken aan de vakantie in Corsica! Als nagerecht een kaasplank van Hollandse kazen voor twee, gedeeld met z'n vieren. Ze doen niet zo moeilijk bij Citroen. Het is dat George Clooney op ons wachtte anders hadden we er graag langer gebleven.

dandoen dandoen 5 september 2011

Eten bij Citroen is alsof je terugkomt bij een vriendin die je lang niet zag; zo vriendelijk is maître Mirjam en zo snel zorgt ze ervoor dat je je er thuis voelt. Dat naast het lekkere eten in een prima prijs-kwaliteitverhouding, de fijne wijnkaart en de karaf kraanwater op tafel zorgen ervoor dat ik Citroen aan een ieder aanbeveel!

WGD WGD 1 september 2011

Vorige week zaterdag heerlijk gegeten bij Citroen. De ontvangst was al prima, zeer vriendelijke gastvrouw. Wij hadden als hoofdgerecht de vegetarische artisjokken (buiten de kaart) en de slibtong. De artisjokken waren verrukkelijk, de kok had er een heel mooi gerecht van gemaakt. De slibtong was ook prima klaargemaakt. De gastvrouw had bij de gerechten lekkere wijnen voorgesteld.
Ook nog een fles water (met citroen) werd (gratis) op tafel gezet. Kortom: een prima prijs-kwaliteit verhouding. We komen hier zeker nog eens terug.
Een aanrader dus...

1 2 3 4 5 ouder »