8.0
7.9
Toon telefoonnummer (0174) 640 874

KeukenGrieks & Mediterraan

‘Hier krijg je geen spijt van.’ De smaak van de gerechten is zo goed dat ze zelfs mensen die ‘geen liefhebber’ zijn van de Griekse keuken ‘kunnen bekoren’. Niet alleen het eten, maar ook de ‘opmaak van de borden is indrukwekkend’. Hoewel de bediening soms wat ‘zuur kan kijken’, is de service over het algemeen prima. Kinderen krijgen bij binnenkomst zelfs ‘een tekening en kinderouzo, wat leuk!’

marjan53 marjan53 4 december 2011

Gastvrij restaurant. Zat helemaal vol dus reserveren is zeker aan te bevelen. Het eten was erg goed en de wijn ook. Goede sfeer. Vriendelijke bediening. Echt een aanrader.

eendenco eendenco 15 oktober 2011

lekker vol, dus gezellig. Jong, maar vriendelijk personeel. Eten was prima, maar het is het geheel waarom je hier heen gaat.

Franciscaatje Franciscaatje 13 augustus 2011

Het restaurant bestaat uit 2 delen; voorste deel vonden wij het gezelligste om te zitten. De menukaart is voldoende uitgebreid. Het eten is zeer goed, flinke porties.
1 minpuntje; de akoestiek: toen wij er waren was het erg druk, het was lastig om rustig een gesprek te voeren, achtergrondmuziek was niet te horen.
Dus wel voor herhaling vatbaar, maar op minder drukke dagen...

JeroenO JeroenO 13 november 2010

Geen 'gewone Griek'. Akropolis stijgt echt boven het gemiddelde uit. Het eten is duidelijk bereid met verse ingrediënten. Er is ook zorg besteed aan de opmaak van het bord. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Er is veel personeel, toch is er persoonlijke aandacht. Een enkeling is nog niet helemaal vertrouwd met goede zorg / goed klantcontact, maar de meeste medewerkers snappen 'het' echt. Opvallend: Ook al zijn er verschillende obers aan tafel: Men is goed op elkaar ingespeeld! Men is alert op elkaar en de klant. Verzorgd; Op sommige plekken typisch het Griekse restaurant, maar niet overdreven. Tafels goed (en schoon). Mooie verlichting. Prettige ambiance. Een zaak om zeker terug te keren!

ptrB ptrB 26 augustus 2010

Prima restaurant. Bediening, eten en sfeer helemaal in orde. Kom er graag.

Geef zelf je mening over Akropolis

MaandagGesloten
Dinsdagvan 16:30 tot 22:00