7.3
7.9

KeukenCaribisch, Mediterraan & Spaans

amoldenburg1987 amoldenburg1987 11 mei 2012

Ruim op tijd gereserveerd voor 30 april 2012, maar er was haast geen keuze meer in de tapas gerechten.
Heb geprobeerd wat te regelen met de manager, maar dat was echt te erg voor worden.
We hebben uiteindlijk maar twee rondes tapas gekregen en mochten daarom de gerechten los betalen, maar dit zou ons nog meer gaan kosten dan 17.50 pp onbeperkt tapas.
Er viel verder niets te regelen en heb ook het idee dat ze onze klacht niet serieus namen.

Ik ben diep teleurgesteld!

MiShe MiShe 1 mei 2012

Ik heb hier een paar keer gegeten en het eten is hooguit redelijk. Vet, zonder aandacht en redelijk aan de prijs. De bediening is vlot maar ongeinteresseerd. Vaak staan de dames met hun rug naar de klant te babbelen en te giechelen. Een bedrijfsleider lijken ze niet te hebben. Maar goed, het is zonder pretenties, je weet wat je krijgt. Waar ik echt niet over te spreken ben is de bijzonder bittere koffie (machine af en toe ontkalken helpt), de doodgeslagen cola die geserveerd wordt en waar na klacht niets mee gedaan wordt en als klap op de vuurpijl na een rekening van ruim 120 euro niet eens een glaasje kraanwater neer willen zetten, met de opmerking "Daar doen we hier niet aan!"

proever2301 proever2301 26 april 2012

Prijskwaliteit verhouding is hier gewoon goed. Geen culinaire hoogstandjes maar dat is tapas meestal niet. 18,50 onbeperkt tapas eten. Leuk restaurantje.

Knie Knie 10 maart 2012

Hadden er meer van verwacht. Vriendelijke bediening, maar erg krap, herrie uit de keuken, geen bijzondere tapa's en behoorlijk prijzig. Niet voor herhaling vatbaar helaas.

SasjeB SasjeB 28 januari 2012

te vet, weinig origineel ,,,,geen uitschieters qua eten of drankjes die je doen terugkomen.

Geef zelf je mening over La Cubanita

Maandagvan 17:30 tot 22:00