Vanwege de goede recenties op IENS bij Dijk 9 met partner gegeten. en ik moet zeggen...... Geweldig. Wij gaan vaak uit eten in restaurants van verschillende niveaus maar we hebben in tijden niet zo lekker gegeten. Ook niet in de restaurants met een goede naamsbekendheid. Prijs/kwaliteit verhouding echt prima. de bediening oplettend en vriendelijk en de surf en turf zeker een aanrader. ach... eigenlijk was alles heerlijk wat er op onze tafel neergezet werd. Kortom.. DOEN !
Hiernaartoe gegaan ivm goede recensie op Iens. Vooraf via mail gereserveerd en gaf goede indruk. Erg gastvrij ontvangen. Partner had verrassingsmenu. Dit kan eigenlijk alleen per tafel, maar fijn dat er een uitzondering gemaakt werd. Mijn carpaccio vooraf was een enorm grote portie, eigenlijk te veel. Het lopend chocolade taartje wat ik had, was echt heerlijk!. Enig minpuntje dat brood bijna tegelijk met voorgerecht kwam
Samen met mijn vrouw tijdens een weekendje weg 2 dagen achter elkaar gegeten, waren eerst voornemens de tweede dag ergens anders te gaan eten maar eerste dag was zo'n succes dat we besloten dat we het tweede restaurant (met michelinster) afgebeld hebben. Zeer goede prijs kwaliteit en een jonge ondernemer die weet wat hij serveert en schenkt hij over praat. Gast voelt zich makkelijk thuis en zal tevreden naar huis gaan. Zelf vond ik de porties van het hoofdgerecht net iets te groot.Wijnkeaart is breed en goed! zeker een aanrader. Als wij weer in Eindhoven zijn komen wij zeker weer langs!
Een paar dagen geleden hier heerlijk gegeten,
Bij binnenkomst werden we meteen ontvangen, onze jassen werden netjes aangenomen en we mochten een plekje uitkiezen. Natuurlijk gingen wij aan een leuke tafel bij het raam zitten.
Om mee te beginnen kregen we lekkere olijven bij het aperitief. We hebben de gerechten van de a la carte kaart genomen, de kaart zag er overigens goed uit, voldoende keus, voor ieders wat wils.
De voorgerechten waren goed, maar de surf en turf spande toch wel de kroon. Dit geld ook voor de hoofdgerechten, lekker vers en mooi opgemaakt. Je proeft dat er verse producten gebruikt worden en dat het a la minute klaar gemaakt word, het vlees lekker mals en de groenten precies goed.
We zaten al goed gevuld maar besloten toch om nog een dessert te pakken. En ja hoor, ook dit was top…. Een lopend chocolade taartje, wat wil een mens nog meer…. De mannen hadden een kaasplankje met een 10 jaar oude port, ook dit viel goed in de smaak. Correcte uitleg van de bediening over de kazen maakte het feest compleet.
Na het diner hebben we nog een borrel aan de bar gepakt. Beetje nagepraat met de bar vrouw en gast heer. Kortom een super leuke avond met goed eten, een goede sfeer en leuke bediening.