KeukenPannenkoeken / Poffertjes

hendrikrenkema hendrikrenkema 27 februari 2012

We zijn er met de kinderen en kleinkinderen geweest, heel leuk ontvangst, vlotte en vriendelijke bediening, en heerlijk eten zowel de pannenkoeken als het andere eten, als toetje nog een lekkere kom met ijs, de klein kinderen konden zowel binnen als buiten spelen daar heb je dus geen kind aan, ondanks dat we met 12 volwassenen en 10 kinderen waren, was het eten er allemaal lekker vlot.
ook een heel belangrijk punt is dat de toiletten er modern en goed schoon zijn.
al met al zeker voor herhaling vatbaar.
vr. gr. fam. Renkema.

janssen010 janssen010 11 november 2011

Nog een keer na de goede ervaringen de Pannenkoekenburcht bezocht. Het blijft een prachtige locatie waar je vooral met kinderen een leuke avond kan beleven. Naast de pannenkoeken een overzichtelijke a la carte kaart. Wanneer we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs

Willekedoedens Willekedoedens 24 september 2011

Lang wachten, slechte kwaliteit

menno47 menno47 17 augustus 2011

Amateuristisch ! Minstens 4 man in de bediening, maar toen na een kwartier onze bestelling nog niet was opgenomen, zijn we maar weer vertrokken. Daarna zijn we naar Gasteren gereden alwaar we in de Pannenkoekenboerderij toch nog een lekkere pannenkoek hebben kunnen eten.

janssen010 janssen010 23 juni 2011

Prachtige locatie aan de rand van het landgoed Nienoord in een nostalgische boerderij. Leuke open keuken. Uiteraard veel pannenkoeken maar ook voor ´niet´ pannenkoekenliefhebbers voldoende keuze uit diverse a la carte gerechten. Onze kinderen hebben we de hele avond niet meer gezien. Die hebben zich prima vermaakt in de keurig verzorgde en zeer hygiënische kinderruimte. Buiten ook vollop vertier voor de kinderen en wat een heerlijke rustieke omgeving. Mooi terras (hetgeen je normaliter niet verwacht bij een Pannenkoeken restaurant). Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen maar ook voor gewoon een gezellige avond uit.

Geef zelf je mening over Pannenkoekenburcht Nienoord