| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | Ma t/m za 12.00-20.00, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
MarijeDJ 5 mei 2012 | |
Bijna een jaar later en ondertussen hier meerdere malen afgehaald, en nog steeds super tevreden over deze zaak! De kwaliteit van het eten is constant goed, en de bediening nog steeds supervriendelijk. |
MarijeDJ 21 juli 2011 | |
Gisteren twee Rames schotels afgehaald, waarbij je kunt kiezen wat voor soort rijst/bami je wilt, welke 2 soorten vlees/kipgerechten, welke twee soorten groenten plus een ei. Vergeleken met andere Indonesische afhaaltoko's vond ik het goed geprijsd, en het was ook nog eens superlekker! Hier gaan wij zeker vaker komen! Er zijn wel ook tafeltjes, dus je kunt ook daar ter plekke eten, maar echt romantisch is dat niet, daarvoor doet het teveel snackbar aan. |
hstoffels 23 mei 2011 | |
Voor weinig geld heb je hier zeer smakelijk eten. Het wordt weliswaar opgewarmd, maar het Indonesische eten leent zich daar goed voor. Ik heb hier al talloze malen gegeten, dus ik kan het weten. De bediening is ook zeer in orde. |
Geef zelf je mening over Sukarasa