We drinken hier graag in het weekend aan het eind van de middag een glaasje wijn.
Altijd gezellig en altijd vriendelijk. Ook als je niet komt eten.
Echt een aanrader.
Een sfeervol, klein restaurant op een mooie locatie met een vriendelijke bediening.
De proeverijen van coppa di Parma (goed) en de garnalenkroketjes (zeer goed) zijn leuke voorgerechten. Helaas duurde het daarna bijna een uur voordat we het hoofdgerecht kregen.
De bestelde roodbaars (twee kleine stukjes) en de runderbiefstuk zijn goed maar worden zeer karig begeleid met enkele aardappelschijfjes en een paar snippers groenten. Ook bij de afsluitende espresso krijgen we een zuinig voorverpakt fabriekskoekje. De totale prijs inclusief wijn bedroeg rond de 75 euro wat veel is voor het gebodene.
Gegeten met buitenlandse gasten. Jammer dat het met de extreme kou wat tochtte binnen, maar de heerlijke witte wijn en het eten maakte alles goed. Vegetarische proeverij vooraf gedeeld en iedereen smulde. Ik gun dit restaurent meer mensen dan op die koude avond onlangs.
Klein restaurant, gezellig aangekleed. Een 4-gangen verassingsmenu gegeten: vooral het voorgerecht met vis vonden we erg lekker. Hoofdgerecht had iets warmer geserveerd mogen worden & met meer groente. Wijn arrangement was erg leuk, complementeerde het eten goed (al heb ik wel eens lekkerder wijn geproefd...). Gastvrouw had een goede uitleg bij de wijntjes. Bediening was vriendelijk. Zeker leuk om een keer te eten, maar weet niet of ik hier weer terug kom: liever iets nieuws ontdekken.
Hier in de restaurantweek gegeten en sindsdien voorgenomen om er iets over te schrijven, omdat het zo gezellig en lekker was. Nu is het moment! Mijn broer en ik kregen een tafeltje aan het raam, een prachtige plek. De sauvignon blanc (huiswijn) was heerlijk fris en werd verre van karig geschonken door één van de dames. Met een lekkere amuse, een gamba'tje met een schuim van rode peper, werden onze smaakpapillen zeer positief geprikkeld. Het voorgerecht en hoofdgerecht, beide zonder poespas en goed op smaak, stelden ons al zeer tevreden. Het tempo was prima en de gerechten goed op smaak, zonder al te veel poespas. Het dessert, met de aparte kumquats als frisse en bijzondere toevoeging, maakte de avond compleet. Maar mijn broer en ik waren toch wel het meeste te spreken over de wijn. De dames beschikken over bijzondere en heerlijke wijnen (het begint al bij de huiswijn) en de benodigde kennis over deze wijnen! Wij komen snel terug!