eater67 6 mei 2012 | |
Sushi is rubberig en slecht gevuld. Men serveert er geen gari (ingemaakte gember) bij. All-you-can-eat lijkt goedkoop, maar ter compensatie is de rest erg duur: sake 6,50, 1 bolletje groene-thee-ijs 2,75 enz. Slecht. |
anne26 16 februari 2012 | |
Afgelopen dinsdag met mijn vriend gegeten. Eten duurde ontzettend lang! We zijn in 2.5 uur maar bij ronde 3 gekomen. Het duurde een halfuur voordat we ons eerste eten van de 1e ronde kregen. Normaal gesproken krijg je vrij snel de sushi's, maar wij kregen steeds eerst de warme dingen en daarna pas de sushi's. Ondertussen vulden wij alvast alles in voor ronde 2. Er bleek een kok op vakantie te zijn, waardoor alles heel lang duurde. Vind dat geen excuus. Iedereen die uiteten gaat wilt waar voor zijn geld. |
Francaise 3 februari 2012 | |
Aardige bediening,vrolijk en heel attent,ze staan meteen voor je klaar.
Bigboss 2 februari 2012 | |
Niks mis met Hasekura, all you can eat sushi (ook teppanyaki en tempura overigens) voor EUR 25.50, prima attente bediening en goed eten, precies wat je ervan verwacht. Ook goed te combineren met een bezoek aan de Kleine Komedie! |
watjijwilt 10 december 2011 | |
Gewoon bot weg WAARDERLOOS!!!Per ronde hebben we zeker minimaal 30 min moeten wachten op onze bestelling om vervolgens te zien dat de mensen naast ons die ook nog eens na ons hadden besteld hun eten steeds eerder kregen ( en onze bestelling waren ook niet compleet) . Om KWAAD van te worden, vooral als je honger hebt. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de drankjes en het bestellen van 1 sushi of een ander item per stuk. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld in een restaurant. Ik kreeg ook bepaald niet het gevoel dat ik als klant werd gewaardeerd. Kortom, ik haal het niet meer in mijn hoofd om daar ooit weer te gaan eten!!! Ongeacht wie er betaald!! |
Shales 28 november 2011 | |
Nu een paar keer gegeten en het blijft een hele goede tent voor een 'all you can eat' optie! Tot nu toe elke keer echt lekker gegeten. Vriendelijke bediening, hoewel er wel structureel iets mis ging met onze bestel-lijstjes. Alleen schandalig dat je geen kraanwater kan krijgen, ook niet naast een glas wijn. |
sarahshireen 27 november 2011 | |
Bediening is vriendelijk, de sushi en overige gerechten zijn heerlijk van smaak! Echt heerlijk. Enige minpuntje is het rennend personeel die struikelt en dingen laat vallen. |
peter-1974 2 november 2011 | |
laatst hier gegeten met 2 vrienden , het eten is echt goed ... de sushi's zijn smakelijk alleen de bediening viel beetje tegen, de keuken had het niet allemaal onder controle. maar het was zeker de moeite waard en wij gaan zeker terug . |
Proever39486 5 juli 2011 | |
Heb nu al meerdere keren heerlijk gegeten bij Hasekura. Kwaliteit van het eten is goed en de bediening is vlot en vriendelijk. Helaas de laatste wel onaangenaam verrast dat het bestellen van kraanwater (naast een fles witte wijn) niet werd gehonoreerd en dat voor een fles chaudfonteine EUR 7,60 in rekening wordt gebracht. Buiten proporties en erg teleurstellend. |
patrickwillems 3 juni 2011 | |
Heerlijke gevarieerde gerechtjes en uitzonderlijke goede bediening, de prijs is ook zeer goed en ook de wijnen zijn ook goed,maar een spannende wijn keuze is er niet te maken. Oftewel prima zaak!!!!! |
Geef zelf je mening over Hasekura