Hasekura

Er zijn nog 3 proefformulieren nodig, vul in!

Amstelstraat 26-30

Gemiddelde menuprijs: €23.00
Huiswijn per fles: €18.00
Huiswijn per glas: €4.00
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Bar, Kinderstoel, Privé ruimte max. : 40, Hip/trendy, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Fris verdient een flesje

Share |

Verdeling van de 11 meningen

45%

18%

27%

Beoordelingen van gasten samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.

Restaurant Foto's

Restaurant Video

Dit zeggen de gasten over Hasekura

Charissa
Uitstekend 17-08-2010
0 0
Afgelopen weekend hier geweest met vrienden. We werden goed ontvangen. De bediening had eerst uitgelegd hoe het concept werkt en daarna zijn we losgegaan. We begonnen eerst met sushi, vooral de tempura sushi was erg lekker! Daarna bestelden we de warme gerechten, een aanrader is de biefrolletjes met een heerlijke saus! Dit hadden wij 2x achter elkaar besteld. Echt heerlijk! Wij hadden heerlijk gegeten! De bediening was aardig, het interieur
foodie82
Slecht 15-08-2010
0 0
Ziet er leuk uit. De tijd voordat je te eten krijgt, is veel te lang, het all you can eat concept werkt niet, veel irritatie over het lange wachten. Dingen die besteld zijn worden niet geserveerd. In totaal met moeite 2 rondes kunnen bestellen. Porties zijn erg klein. Nog nooit zo gefrustreerd in een restaurant gezeten, ongelooflijk!
japansexpert
Slecht 05-08-2010
0 0
Ik heb dit restaurant al enkele keren de kans gegeven maar helaas heeft deze me diep teleurgesteld. Bediening is slecht, weinig kennis en geen goede houding, eten is ook niet vers. Sushirijst is te kleverig, lijkt net kleefrijst pasta, vulling ook miezerig klein. Bij een Japans restaurant staat vers bovenaan maar dat is bij dit restaurant ver te zoeken. Erg jammer!!
Viedo
Slecht 04-08-2010
0 0
'All you can eat sushi', wordt beloofd. Allereerst moesten we een half uur wachten voordat er een drankje kwam en we een formulier kregen om in te vullen. Vervolgens kwam elke 10 minuten een klein gerechtje. Sushi was ok, maar zeker niet meer dan dat. Andere gerechtjes (die er op de plaatjes van het menu veel omvangrijker uitzien) ronduit flauw. Een paar uitzonderingen daargelaten. Tegen de tijd dat je opnieuw
rhakker
Matig 03-08-2010
1 0
Goed ontvangen door de zeer aanwezige patron die teveel zijn best deed wat tot irritaties leidde. Eten op zich ok, maar haalt het niet bij andere Sushi restaurants. De airco is slecht opgesteld waardoor je gratis een stijve nek krijgt als je hier naartoe gaat. Reseeveren kon alleen maar op een van de 2 shifts??? om 17.30 of 20.00 uur, die tijden zijn kansloos en men had klantonvriendelijke opstelling.

NB Bekijk alle meningen van Hasekura bij het Meningen tabje.

Beoordeel Hasekura zelf!

Je mening dient te gaan over Hasekura. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend