Erg aardige mensen, heerlijk eten. Kwamen er eerst voor de,unch, later nog een paar keer gedineerd. De sfeer is 's avonds perfect: gezellig, mooie verlichting, niet te harde muziek, en die vriendelijke en vrolijke bediening. Nu al weer heimwee naar Ameland!
Heerlijk gegeten in een gezellig reataurant! Het vlees was botermals en de mosselen zalig! Heel vriendelijk en vrolijk personeel. Het was mijn 50e verjaaardag en ik kreeg zomaar, omdat/ondanks we geen desert namen, 50 M&M-etjes bij de koffie. Kijk, dan kán onze avond niet meer stuk! Bedankt voor het vervolmaken van een geweldig gezellig weekend Ameland!
hallo,
vanavond voor het eerst bij Tante An gegeten... het was echt heel geweldig. gezellig restaurant, vrolijke, vriendelijke bediening. Mooie voorgerechten en het hoofdgerecht met Meerval, mensen mensen wat een gedicht. alle complimenten aan de keuken en voor wie dus een eet-belevenis zoekt; probeer het en raak overtuigd, wij hebben genoten!
Graag tot een volgende keer
mvgr Joost en Angelika van Steen, Alphen aan den Rijn
Helaas was de bediening niet heel erg oplettend en kregen wij het gevoel dat toen de zaak wat leger werd de shift er op zat. Wij zaten nog te eten terwijl de bediening het wel erg gezellig en rumourig maakte met andere gasten. Niet erg proffessioneel en storend.
Heerlijk gegeten. Leuk restaurant met prima ambiance n gezellige bediening. De prijs is iets boven gemiddeld maar de kwaliteit is ook goed en dus prima in verhouding. Alleen jammer dat we frietjes bij de heerlijk in roomboter gebakken sliptongetjes kregen maar dat bleek achteraf ook een keuze mogelijkheid te zijn die alleen niet gevraagd was. De duo van witte en pure chocolademousse was gewoon hemels.