Reserveer nu
360 ° panorama
Eatme over zichzelf

Wij concentreren ons op de smaakvolle essentie, het opnieuwen van klassiekers. Kleine en uitgebreide gerechten die gedeeld kunnen worden. De ingrediƫnten komen rechtstreeks van de producenten: rundvlees en Iberico uit Spanje. Zuivel, vis en oesters uit Bretagne, bio groenten van een kweker in Noord-Holland. De gerechten kun je ook meenemen. Wij hopen dat je ons enthousiasme deelt en ervan geniet.

KeukenFrans, Mediterraan, Vis, Brasserie & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

De groene plantenwand is een echte eyecatcher en eigenlijk ziet het hele interieur er zeer aangenaam uit. Lekker modern met veel leuke details. Zo kun je bijvoorbeeld de koks onder je aan het werk zien door het glas in de vloer. Daar maken ze mooie gerechten. vooral vis, al mag het vlees uit de rotisserie er ook zijn. Over het algemeen misschien geen culinaire hoogstandjes, maar de nagerechten verdienen zeker een speciale vermelding. Wat een lekkere churros en chocoladedesserts!

kbt240 kbt240 5 mei 2012

Wat een deceptie!! Na de positieve berichten op iens had ik goede hoop! De tent ziet er mooi uit maar de bediening is echt waardeloos! Het begon dat ze de helft van de kaart niet hadden, kan gebeuren. Daarnaast lijkt de bediening totaal niet op elkaar ingespeeld en niet klant gericht. Uiteindelijk rumpsteak besteld met friet. Je moet dan nog los groente er bij bestellen als side dish. Dit hadden we gedaan. Ik kreeg mijn vlees (heerlijk overigens) met een ander aardappel iets (geen patat die bleek op te zijn, werd niks over gezegd). De groente zou er aankomen, maar is nooit gekomen. Ook niet na er nog eens om gevraagd te hebben. De vrouw in de bediening bood daar geen excuses voor aan maar schoof het af op de keuken (chaotisch daar). Niet mijn probleem. Het restaurant lijkt goedkoop, maar doordat je je groente apart moet bestellen EN omdat het goedkoopste glas wijn 4 euro is valt dat wel mee. De wijn was overigens zeker geen 4 euro per glas waard! Conclusie: lekker vlees, mooie tent, slechte bediening en te dure wijn!

hans amsterdam hans amsterdam 19 april 2012

Absoluut een smaakvol restaurant met heel vriendelijke en enthousiaste bediening. Naar het toilet gaan is een leuke en bijzondere ervaring, want je loopt de keuken binnen. De kaart via placemat is simpel en voor iedere prijs en smaak iets aantrekkelijks. Uitstekende voorgerechten en heerlijke hoofdgerechten. Zeker een aanrader! Ga het vaker uitproberen.

mjanssen76 mjanssen76 2 januari 2012

Leuke, gezellige en vriendelijke bediening. Het inerieur is prachtig. Vergeet ik bijna dat ik hier heerlik heb gegeten. Top. Ga zo door.

tandje tandje 6 oktober 2011

Superaardige bediening en een wonderlijk decor. De bediening is veelal trots op wat ze serveren en op het restaurant zelf en dat vind ik leuk. De bouillabaise is echt royaal en goed op smaak maar de enorme hoeveelheid vis die erin zit is ver over het punt dat het nog mals is en lekker om te eten, veel te ver doorgegaard. Het kan een keer gebeuren en ik schat in dat dat het was maar toch vond ik dat zonde. Verder heb ik het idee dat er veel vrienden of vaste gasten dit restaurant bezoeken en dat kan leuk zijn maar soms wordt dat een beetje te insiderig.

demunnick demunnick 1 oktober 2011

Zalig gegeten op een zomerse avond en alles was boter- kakel- en knispervers. Goede smaakcombinaties en afgewogen gerechten. Bijzondere wijnkaart, zalig kaasplateautje en de bediening zeer zorgvuldig en attent. Op een mooie locatie, in totaal een aanrader.

Geef zelf je mening over Eatme

Maandagvan 17:00 tot 0:30
Dinsdagvan 17:00 tot 0:30