8.0

Proeverij De Waag (1e verd.) doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenInternationaal & Europees
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Alleen het eeuwenoude pand schept al hoge verwachten en deze worden volledig waargemaakt. Om de Proeverij te betreden moet je even een klimmetje maken naar de eerste verdieping, maar dan kan het genieten beginnen. De gerechten kennen een kundige bereiding en smaken briljant en subtiel tegelijkertijd. Een verrassingsmenu zorgt in deze zaak daadwerkelijk voor een verrassend effect en een wijnarrangement is zeer de moeite waard. In een van de mooiste zaken van Delft drink je heerlijke, exclusieve wijnen.

nelis506 nelis506 4 mei 2012

Onlangs hier weer eens gegeten en het was weer een fantastische ervaring. Evenals de vorige keren gekozen voor het verrassingsmenu (vis) en wederom fantastisch gegeten. Allemaal lekkere smaakjes die goed op elkaar afgestemd zijn. De bij de gerechten geserveerde wijn was ook top.

johan5 johan5 31 maart 2012

Gisteren voor de tweede maal langs geweest bij De Waag, ditmaal wel na reservering. Supervriendelijke bediening, uitmuntende gerechtjes bij het verrassingsmenu zowel bij de vleeskeuze als bij de vegetarische keuze. Iemand die dit niet lekker kan vinden moet dringend zijn smaakpapillen laten nakijken. Ons zien ze daar nog terug ook al moeten we er 135 km voor rijden.

Marieke001 Marieke001 21 februari 2012

Heerlijk eten, bijpassende (soms verrassende) wijnen en speciale wensen zijn geen probleem. De entourage en de attente bediening maken het plaatje compleet. Ik heb hier een aantal keer mogen eten en kom graag terug.

traveller1 traveller1 20 januari 2012

Op de laatste donderdag van december hier gegeten. Ontzettend afgeladen volle zaak, waarbij we aan een mini tafeltje midden in de loop werden gezet. De bediening was totaal niet onder controle -wel zeer sympathiek- maar zwaar overbelast. Datzelfde gold ook voor de keuken waarschijnlijk: je proefde de haast in het eten.

RosaS RosaS 31 december 2011

Het was niet onze eerste keus (veel restaurants zijn dicht op 30 december) maar goed om hier eens van alles geproefd te hebben! Sfeer op de 2e verdieping is goed, stuk rustiger dan de verdiepingen eronder. Het verrassingsmenu smaakte ons goed. Niet elke gang was even verrassend maar de smaken per gerecht klopten helemaal. Bediening vond ik prettig, alleen wat lang wachten tussendoor.

Geef zelf je mening over Proeverij De Waag (1e verd.)

MaandagGeopend
DinsdagGeopend