ActiviteitenHigh tea
KeukenBiologisch, Italiaans & Internationaal

10 oktober 2012

Feestje via werkgever, veertig man, doordeweekse avond, eind september.

Genoten van een biologische bbq. Zelden zo'n lekkere bbq gehad. Tussen alle verse en smakelijke gerechten sprongen een paar dingen uit: de verse worsten (chorizo en venkel) waren heel erg lekker sappig en dat gold ook voor de tonijn en het lamsrack. Het dessert buffet was eveneens zeer de moeite waard, geen zoete troep, maar zorgvuldig en met aandacht bereidde lekkernijen. Bediening was prima. De strandtent zelf is functioneel, maar verwacht niet te veel knusheid.

Ik kan niet zeggen of de kwaliteit ook zo hoog is tijdens een druk hoogseizoen, maar de Staat oogt zeer kindvriendelijk op een rustig deel van het Scheveningse strand. Volgend jaar kom ik zeker terug!

Gegeten op: 26 september 2012.
NilsV
NilsV
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 augustus 2012

Veelbelovende kaart en producten van De Lindenhof wat zou er nog mis kunnen gaan in deze loeidrukke gezellige strandtent voornamelijk bevolkt door jonge gezinnen met kids? Een stokbroodje met zalm met van die bruine randjes en te warme eiersalade. Een hamburger die bij mijn tafelgenoot niet zo lekker viel. Het zou aan ons kunnen liggen...

Gegeten op: 17 augustus 2012.
foodding
foodding
Expertproever

12 augustus 2012

ok. we zijn er nu 3 keer geweest in 4 weken. en aangezien de zon scheen en het 'dus heel druk was geweest' was de keuken elke keer al gesloten rond 8u savonds. de anti pasti schotel was een redelijk alternatief maar een bbq optie van 22e per persoon (en dan bedoelen ze eigenlijk per bord want je mag maar 1x opscheppen) is way over priced... gelukkig was gisteren de keuken in het Zuiden wel open :)

Gegeten op: 10 augustus 2012.
blue
blue
Meesterproever

3 augustus 2012

Na zoveel goede recensies vorig jaar heb ik hier nu 2 keer achter elkaar gegeten. De tapas schotel is erg lekker, dat mag duidelijk zijn als je de andere recensies erop na houdt, maar de rest van het menu kan je beter niet bestellen. Leuke plek voor een borrel maar voor het diner zou ik naar een andere plek verkassen.

Gegeten op: 4 juli 2012.
Gaby30
Gaby30
Fijnproever

18 juli 2012

We hadden niet gereserveerd, maar er werd gelijk een plekje voor ons drieën gemaakt. De schaal met antipasti is een aanrader: heerlijke hapjes die in (zeer) ruime hoeveelheid worden geserveerd. Mijn zoon kreeg eindelijk weer eens een steak zoals hij 'm het liefst heeft: zo rood mogelijk (vaak wordt 't te gaar geserveerd).
De roodbaarsfilet was aan de droge kant, maar de garnituur (linzen, een heerlijke saus, gegrilde aubergine) compenseerde dat weer.

ID_iens
ID_iens
Topproever

Alle 42 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Strandpaviljoen De Staat

Schrijf hieronder je recensie over Strandpaviljoen De Staat. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag09:00 - 00:00