KeukenEetcafé, Internationaal & Italiaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

ledigerf ledigerf 11 mei 2012

Overdosis rucola op bijna alles (inclusief pizza!), niet zo veel keus en niet zo lekker als vroeger. Bediening een beetje té.

Lotteke1 Lotteke1 23 januari 2012

Bediening niet altijd even aardig. Zijn echte 'hippe' jongens en meiden. Wel heerlijke tomatensoep en verse pizza's! Heel erg leuk dat je kunt zien hoe de pizza's gebakken worden. De eerste keer bij Central Park was super, kreeg een grote salade met vers warm brood. De tweede keer hetzelfde besteld. Ik kreeg een mini-salade en geen brood. Bediening snapte er niets van en kon niets voor me doen. De kok zei dat dit het enige echte formaat salade was, en dat het onmogelijk was dat ik vorige keer een grotere had gekregen.

zeeuwsebourgondier zeeuwsebourgondier 9 januari 2012

Gewoon goed en toffe bediening. Leuke locatie voor iedereen als je er van houdt. Verwacht geen 3 sterren restaurant! Niet te veel commentaar leveren vind ik. ok, alle waar is naar zijn geld, maar dan moet men naar andere soort restaurants gaan. hou het simpel en zeur niet.

josewolk josewolk 14 december 2011

Dit restaurant is juist een van mijn favoriete plekjes om een lekker hapje te gaan eten. Het is heel ongedwongen en het personeel is ontzettend aardig. Als je zin hebt in een gesprekje hebben ze tijd voor je, maar mocht je lekker willen kletsen met je tafelgenoten zal het personeel je alleen het nodige aan tafel komen vragen/bieden.
De pizza's zijn ontzetten goed uit de steenoven en ook de pasta's zijn heerlijk vers!
Ik vind juist de sfeer binnen erg mooi, de lichten zijn lekker knus en de muziek is voor iedereen toegankelijk!
Zeker een aanrader dus!

Delisuus Delisuus 4 december 2011

Bediening is te populair en lichamelijk. Eten is redelijk. Tip voor menukaart zwarte letters op wit. Dit leest makkelijker voor oudere ogen. Verlichting matig. Akoustiek valt tegen. Sterre

Geef zelf je mening over Central Park

MaandagGesloten