Om 19:40 uur binnengekomen bij betrokken restaurant om wat te eten/drinken.
Aan het personeel was al duidelijk te merken dat wij niet welkom waren. Bleek dat de zaak om 20:00 uur zou sluiten.
Gekozen voor een champignonsoep, mixed grill met frites.
De champignonsoep stond al apart en werd door een medewerker ingeschonken. Deze bleek later zeer slecht van kwaliteit. Het ging hier meer om water met champignonnen. Voor mijn gevoel stond de pan al apart om te worden schoongemaakt en was deze reeds afgevuld met water..
Ook de frites bij de mixed grill waren erg vet en koud aan de binnenkant.
Nadat wij vervolgens bij een medewerker achter de kassa melding wilde maken over de kwaliteit van de soep werd ons medegedeeld: "alle kommen komen leeg terug dus dat zal wel meevallen." Waarna hij met een grijns op zijn gezicht weer verder ging met wat anders.
Mijn algemene indruk van de La Place in Almere is dan ook zeer slecht. De producten die ik heb gehad waren niet goed, en de houding van een aantal personeelsleden heb ik als zeer ongemotiveerd en onvriendelijk ervaren.
Vies, vuil en smerig. Personeel van heel laag niveau, toiletten zijn gewoon goor. Wat ia er toch zo moeilijk aan om een restaurant schoon te houden en netjes