| Keuken | Chinees, Japans & Koreaans | |
| |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Voor de zoveelste keer...
weer eens lekker gegeten bij dit restaurant. Altijd tijdens de lunch en als altijd startend met mijn favoriete chinese soep: hot & sour soup. Super! Nu met daarna een zeer smakelijke vegetarische schotel. Ook heel erg lekker. De laatste twee jaar zeker een tiental keren hier gegeten en altijd heel erg smakelijk. En voor een aangename prijs. Nu ook maar eens een recentie geschreven.
HannesB
De lamsrack nummer 74 is altijd een topper. je kunt hier lekker eten voor een normale prijs / kwaliteit verhouding. Kortom een adres waar wij in elk geval altijd even gaan eten in Amsterdam.
Gegeten op: 11 januari 2013.
Vanwege de hoge beoordeling hier op iens, hebben wij een tafel bij Uncle Wong gereserveerd. We hadden dus hoge verwachtingen, want qua chinese restaurants zijn er veel concurrenties in amsterdam.
Echter het eten was niet wat we ervan hadden verwacht. Als aziaat voelden we ons belazert door de goede recenties hier op iens. Het eten was gewoontjes en smaakt ook nog eens flauw. We hadden 3 gerechten besteld, maar kregen slechts 2. Omdat het eten niet naar onze verwachting smaakte, hadden we niet meer naar de 3de portie gevraagd. Het was een grote teleurstelling. De smaak van Uncle Wong verwachten we van restaurants in kleine dorpjes maar niet in Amsterdam waar veel concurrenten zijn.
Het is wel een plek waar je lang kan natafelen. Het oogt schoon, maar wel koud en weinig sfeer. Wellicht was het omdat er op die bewuste dag minder klanten waren.
Als aziaat is het eten belangrijker dan het decor. Dus voor ons geen Uncle Wong meer.
Gisteren zalig Chinees/Aziatisch gegeten bij Uncle Wong. Heerlijke voorgerechten, oa oester in zwarte bonen saus en shrimp tempura. Hoofgerechten erna waren ook prima, oa zalige squid peper/zout en mango chicken. Bediening was vrolijk en attent, zie je niet vaak in Amsterdam. Leuke tent, komen we zeker terug!
Gegeten op: 1 december 2012.Bij binnenkomst werden we al goed en hartelijk ontvangen, helaas heb je dit bij vele Aziatische tenten niet. Maar bij uncle Wong (ondanks dat het druk was) werden we snel en goed bediend. Avond begint dan al gelijk goed voor mij, maar oh het eten joh. Heerlijk!! Ik had samen met mijn vriend de lambsrack in knoflook en zoete soya sauce en de inktvis in zout en peper genomen. Beide gerechten waren om je vingers bij af te likken. Ik kom hier zeker terug!!
Gegeten op: 20 oktober 2012.
| Maandag t/m Zondag | 16:00 - 23:00 |