Welkom bij café-restaurant Fijnhout.
Fijnhout is een stijlvol café-restaurant gelegen in Oud-West, waar je geniet van heerlijke gerechten en uitstekende wijnen.
De inrichting van hout, staal en designmeubels zorgen voor de juiste ambiance.
Bijzonder zijn de groene binnentuin en het terras aan het water.
Ook leent Fijnhout zich goed voor borrels en partijen.
Gelegen in het fraaie Oud-West met een ‘fijn terras aan het water’ is dit een droom voor die zwoele zomeravonden. En als het leven zich weer naar binnen verplaatst, ‘zit je daar eveneens erg mooi’. De kaart past echt bij een café-restaurant. Typische eetcafégerechten zoals hamburger of steak met friet staan er zij aan zij met verfijnde restaurantgerechten. De prijzen rijzen echter nooit de pan uit en blijven op een niveau waar iedereen blij van wordt!
Vrijdagavond hier gegeten. Restaurant ziet er goed uit en heeft een prachtig terras aan het water en een beschut terras aan het gebouw.
Het duurde heel lang voordat we het voorgerecht en het hoofdgerecht kregen. E.a.had simpel opgelost kunnen worden door wat brood met olijfolie/boter op tafel te zetten zodat de gasten wat kunnen eten. Er heerste chaos in de keuken werd ons verteld. Maar omdat het een mooie avond was daar niet zo'n punt van gemaakt. Wel erg jammer dat de onderlinge irritaties en stress bij het personeel erg zichtbaar voor de gasten was. Ook zagen we dat een tafel naast ons een schaaltje saus bij de patatas bravas kreeg, helaas was dat zelfde sausje bij onze twee gerechten vergeten...erg jammer, dat maakte de schotel wat droog zo zonder saus. Een elektronisch bestelapparaat zou de te ruime wachttijden ook inkorten en is met zo'n groot terras echt geen overbodige luxe. Het eten was op zich goed en met overal nog wat puntjes op de i en Fijnhout is een fijn buurtrestaurant.
Wat een leuke lokatie, zo op de Van Lennepkade en een geweldige binnenplaats, om maar over het terras in het water te zwijgen (helaas iets te veel wind dus de binnenplaats was perfect)! Heel sympathieke bediening en lekker eten, dat er keurig verzorgd uit zag. Samen met lieve vriendin weer een paar leuke uurtjes gehad. De kaart mag dat bescheiden zijn qua grootte, maar wat geserveerd wordt, ziet er smakelijk uit hoor. Als met al lekker genoten, al moet gezegd dat keuken en bediening (vanavond althans hopen wij) soms wat moeite hadden met het op tijd serveren van een en ander, wellicht door de drukte van veel bezette tafels...Hoe dan ook: aantrekkelijk genoeg om terug te komen, en als het weer niet mee zit, een tafel binnen te reserveren.
Laatst hier mijn verjaardag gevierd, heerlijk gegeten en zeer prettige bediening! De kaart voor hoofdgerechten is wat eenvoudig, al heeft dat een mooie avond niet in de weg gestaan! Ik kom terug, zeker met mooi weer om van het terras te genieten.