ActiviteitenBistro, Catering, High tea
KeukenFrans, Hollands & Mediterraan

9 juli 2012

Zaterdag 7 juli waren wij met 37 personen te gast bij Boschoord. Een idyllisch plekje midden in het bos dat alleen voor groepen geopend is. De hele middag op het gezellige terras buiten gezeten. Genoten van een koud en warm buffet en heerlijke wijnen. De bediening was uitstekend. Ik hoefde niet te vragen om een vaas voor een bos bloemen. De ober kwam er direct mee aan. Als we weer een feestje te vieren hebben komen we zeker terug. Kortom een echte aanrader!

Mirtos
Mirtos
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

15 juli 2010

Heerlijk buiten gezeten, erg romantisch. Prima eten, heerlijke wijn en goede bediening. Een aanrader.

fajalobi
fajalobi
Proever in spe

24 mei 2010

En we hadden nog zo gehoopt dat dit mooiste plekje ter wereld, nadat het in andere handen is gekomen, het niveau zou krijgen die het verdient. Nee dus. Een gemiste kans: fantasieloze moten vis of lappen vlees, niet verfijnd, onkundige bediening, gammele tafel.
Wie is de volgende eigenaar??

petergourmet
petergourme...
Meesterproever

Alle 3 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Boschoord

Schrijf hieronder je recensie over Boschoord. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.