KeukenFrans, Bistro, Mediterraan, Vegetarisch, Vis, Brasserie, Europees & Lunchroom
Lunch
Diner

Restaurant Plaisant zit in een smal straatje nabij Het Binnenhof in Den Haag. De keuze voor een Franse naam komt niet uit de lucht vallen. Alle gerechten worden op klassiek Franse wijze bereid al zijn ook internationale invloeden merkbaar. Carpaccio van biefstuk wordt gecombineerd met een Italiaanse balsamicosaus en bij de clafoutis wordt nu eens kersenijs geserveerd. Als nagerecht zijn de vijf kazen een aanrader met truffelhoning, vijgencompote en appelstroop. Nog een laatste plus: het water is gratis.

Proever80389 Proever80389 19 mei 2012

Sinds de nieuwe eigenaar er in zit 1 meo hoorde ik. Weer een keertje naar binnen gegaan. was super gezellig en aardig druk. De eigenaar was heel erg vriendelijk. Vrienden van mij hadden er deze week gegeten en was super.Zelf ga ik volgende week even een hapje eten. Ik wens ze veel suc6

anita71 anita71 11 mei 2012

bediening is matig, cappuccino kokend heet (met dus verbrande melk), brood vooraf werd vergeten. Borden zijn wel kokend heet, eten echter lauw? Soep was prima, slibtong oke, echter 1x niet in orde, maar volgens de bediening was dit kuit... Bord werd meegenomen, verder niets gezegd over hoe of wat, 10 minuten later een nieuw bord. Bediening laat weer steekje vallen door te vertellen dat de chef zichzelf een k...... vond. Kregen wel keurig een drankje aangeboden voor het ongemak. tussendoor komen vragen of alles naar wens is , is misschien een optie? Dessert was ronduit beschamend, het lavacakje was een soort opgewarmde vla in een bakje met een korstje. Toch maar niet opgegeten. Dit 3 gangen menu kost € 22.50pp, Dit is het echter bij lange na niet waard. Geprobeerd via vakantieveilingen, maar hier kom ik niet meer. Zou nooit het volle pond hiervoor hebben willen betalen.

HannekeDominicus HannekeDominicus 10 mei 2012

Prima prijs-kwaliteit. Leuke gerechten, leuk opgemaakt en het overgrote deel smakelijk tot heel smakelijk! De bediening is bereid iets extras te doen.

Lensie Lensie 22 april 2012

Erg leuk gegeten. Verrassingsmenu lekker gevarieerd . Montepulciano is aan te bevelen. Bediening keurig maar zakelijk. .

esla esla 8 april 2012

Tijdens de pasen wezen brunchen. Plaisant had niet een paasmenu, maar heeft menu's op het internet staan echter deze staan niet vermeld in het menu.
Wij besloten dat wij voor het Brunch arrangement wouden gaan. Dit werd geloof ik niet helemaal gewaardeerd door de bediening. De dames hebben er ook voorgezorgd dat mijn indruk sterk matig is. Het eten is namelijk voldoende maar de bediening is ronduit slecht. De twee dames waren te druk bezig met zichzelf of elkaar. De 3 tafels die ze hadden, hadden makkelijk met een persoon bediend kunnen worden. Maar nu werden ze door twee dames slecht bedient. Ze zaten vaak samen achter de bar en de gasten lieten ze voor het was. De ene dame vond het eten blijkbaar erg goed want zag haar alleen maar kauwen achter de bar.
Wij hadden 3 gangen, soep, hartig en zoet. In arragement staat dat je recht hebt op thee. Wij hadden aangegeven dat wij dit graag tijdens de hartie gang wouden. Dit kregen wij pas toen de hartige gang afgerond was en met een bijdehande opmerking van de bediening. Beetje laat he!
Nee dit is een gemiste kans voor dit restaurant! Jammer

Geef zelf je mening over Restaurant Plaisant

LunchDiner