KeukenEetcafé, Hollands, Pannenkoeken / Poffertjes & Brasserie
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Tyler010 Tyler010 1 mei 2012

Ben hier 2 keer nu geweest, vorig jaar en dit jaar. Vorig jaar merkte je dat er net een nieuwe eigenaar in zat, alles moest nog opgestart worden. Dit jaar zag ik enorm veel verbetering! Personeel is beter, de kwaliteit van het eten is stukken beter en het uitzicht blijft schitterend!

nlc nlc 28 maart 2012

Afgelopen dinsdag pannenkoeken gegeten met een bon van Marktplaats, met twee volwassenen en twee kinderen. We hebben het erg naar onze zin gehad: attente bediening, leuk speelgoed voor de kinderen en, niet onbelangrijk: de pannenkoeken waren heerlijk!

cheyennekuyper cheyennekuyper 21 december 2011

Afgelopen week vierde mijn nicht haar bruiloft bij de Bergsche Plas, dat was ons zeer goed bevallen. Het feest had aan alle verwachtingen voldaan, personeel was snel en vriendelijk. Het buffet zag er ook netjes uit en was heerlijk! Het restaurant staat bovendien op een prachtige locatie midden in het bos aan het water. De dj draaide goeien muziek en er was genoeg ruimte voor de dansvloer. Ik houd dit restaurant zeker in me achterhoofd voor een feestje op latere termijn. kortom het was een topdag/avond. Gr. Cheyenne

annaaa annaaa 15 oktober 2011

Ik heb vandaag gezellig met de kids gegeten hier
Even nog genieten van de laatste zonnestralen dit jaar.
Ze hebben hier heerlijk eten mijn man nam sparerib en ik saté pannenkoeken voor de kinderen versier pannenkoeken dat vonden ze erg leuk lekker klieren met smartie's enz
En ondanks de drukte wat logische is met zoon mooi uitzicht ging het best vlot
binnen hebben ze voor de kinderen een leuke kinderhoek en kregen ze kleurtjes en een kleurplaat dus de kinderen hebben zich goed vermaakt
Woon net in Bergschenhoek dus heb mijn stek wel gevonden echt leuk gr Anna

milanverwoerd milanverwoerd 15 oktober 2011

Mooie locatie, maar daar is alles mee gezegd...

Wij hebben onlangs ons trouwfeest daar laten organiseren maar zijn verre van tevreden. Ondanks van tevoren duidelijk gemaakte afspraken is bijna alles anders uitgevoerd. De gebakjes waren anders, personeel was onderbezet; er was slechts 3 man personeel waarvan 1 stagiaire voor de 115 gasten. Onze mail met kritiek werd ontkennend en bot beantwoord.

We hadden heel de avond afgekocht op slechts het eerste half uur na. Hier werd dus zonder schaamte 1400 euro nacalculatie voor berekend. Na ons bezwaar kregen we een creditnota van 1000 euro, zonder enige excuses of reactie.

Conclusie: Niet aan te raden om hier je feest te vieren!

Geef zelf je mening over Bergsche Plas-Eten-Drinken-Feesten

Maandagvan 10:00 tot 19:30