| Keuken | Internationaal | |
| Huiswijn per fles | €18.75 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
Eenvoud verveelt nooit, dat is het motto van chef-kok en eigenaar Richard Merks, oftewel Ries. De gerechten zijn opgebouwd uit pure en herkenbare ingrediƫnten uit de eigen streek. De kaart is van bescheiden formaat, wat een hoge kwaliteit garandeert. Wie toch moeite heeft met kiezen kan zijn voorkeuren doorgeven aan Ries, die graag een speciaal menu samenstelt. Helaas is de bediening niet altijd alert en mist kennis over haar eigen producten. Dat is jammer in een zaak waar het voor de rest heerlijk toeven is!
GerdinaWM 19 februari 2012 | |
op 1 feb met 25 personen heerlijk gegeten en gedronken bij Ries. We hadden het hele restaurant voor onszelf. Is ook nodig met zo'n gezelschap. Van tevoren alles goed doorgesproken en 4-gangen keuzemenu - vlees/vis/vegetarisch - afgesproken. Mooie gerechten, met fantasie en smaak gekookt. Jonge maar enthousiaste bediening. Aanrader. |
numuque 15 februari 2012 | |
De organisatie van het restaurant is onvoldoende. Onvoldoende informatie over het menu. De bediening is onprofessioneel. Eten is OK. |
superrut 15 februari 2012 | |
Tijdens valentijn heerlijk gegeten, tevens goede en vriendelijke bediening. Open keuken geeft wat herrie maar voor ons abosluut niet storend. Schitterend om te zien hoe iemand met z'n vak bezig is. |
jean01 11 februari 2012 | |
Fantastische avond gehad bij Ries. Bediening is jong maar goed geinstrueerd verstand van zaken. De kok blijft niet achter het fornuis maar komt zelf aan tafel om te informeren of alles naar wens is. Het heeft ons aan niets ontbroken. Ze zullen ons snel weer hier zien. Super!!! |
1rotterdam 6 februari 2012 | |
We hebben super gegeten, goede samenstelling van de gerechten, zeker het verassingsmenu was een ware sensatie. Uitstekende persoonlijke service ondanks de drukte, niet opdringerig en vol info. Ze zien ons zeker terug. |
Geef zelf je mening over Ries Eten en Drinken
| Maandag | Gesloten | |