| Keuken | Frans, Brasserie & Algemeen | |
| Huiswijn per glas | €3.00 | |
| Openingstijden |
| |
christopher1 13 maart 2012 | |
Gisteravond gaan dineren. Uitstekende service en eten was ook erg lekker en mooi geserveerd. Was rustig in het restaurant maar dat was fijn. |
Markensam 25 februari 2012 | |
We hebben hier met groupon gegeten. Eerste gerechten (amuse, voor en tussen gerecht) waren uitstekend en zeer verassend. Alleen het hoofgerecht was een anti climax. Weinig smaak (vis gerecht) het nagerecht was weer uitstekend daardoor een redelijk tot goed score van ons. |
erna dierx 14 februari 2012 | |
Wij hebben hier met valentijnsdag, echt super heerlijk gegeten. Alles was even lekker. Vriendelijke en vlotte bediening . Wij komen hier zeker terug. Erna D |
Ramsterdam 18 oktober 2011 | |
het eten is bereid met verse ingrediƫnten en het ziet er naar uit dat de kok zijn best heeft gedaan, maar de gerechten kloppen niet. Service was ontzettend bijdehand en absoluut niet verzorgend en oplettend. ik had een pittige tomatensoep met gamba's besteld. hier zaten immens veel stukjes bijna rauwe haricot verts in. prima, maar het paste niet bij de smaak van de soep. wij waren met zn 10en de enige tafel in de zaak op vrijdagavond (zegt al genoeg), maar toch duurde het 40 minuten na bestellen voordat het voorgerecht op tafel kwam. hoofdgerecht kwam een 40 minuten daarna en toen waren ze nog iemand vergeten ook. terwijl we de enigen waren! pasta van de chef met 4 soorten vis. zelf de heren kregen niet meer dan de helft van de pasta weg, zoveel was het. de pasta had een soort plakkerige roomsaus, wat afstak bij de vis, die niet op smaak gebracht was en de witte vis was veel te ver. en daar bovenop: weer immens veel haricots verts, veel rauwer dan al dente, wat voor mij in twee gerechten echt te veel was en overheerste. er kwam hierna toch nog 1 tafeltje binnen. waren we gelukkig niet helemaal alleen. toetjes lekker, niet heel interessant. dan de service: de dame die ons serveerde was heel bijdehand, wat eerst wel grappig was maar toen we merkte dat we 3 tot 4 keer naar de keuken moesten lopen omdat de flessen wijn op waren en er maar steeds niemand kwam om te kijken of we ok waren, begon dit te irriteren. het is allemaal bij elkaar behoorlijk duur, 50pp, en als je dan ook nog eens geen service krijgt, dan verpest dat behoorlijk de avond. mooie tent, maar wij komen nooit meer.... |
Namsterdam 17 oktober 2011 | |
Afgelopen vrijdag met een groep van 15 man heerlijk gegeten. Vlotte, hartelijke bediening. Niet zo arrogant als elders op de Zuidas. Toen mijn hoofdgerecht vergeten was werd dit goed opgelost: verontschuldigd en binnen 3 minuten stond het even goed op tafel. Ter compensatie kreeg ik ook nog een gratis Grand Dessert. Goede service! Ook de kwaliteit van het eten was verassend hoog. Er werd met mooie producten gewerkt en de borden werden leuk opgemaakt. |
Geef zelf je mening over Symphony's
| Maandag | van 12:00 tot 21:00 | |
| Dinsdag | van 12:00 tot 21:00 | |