| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
100 recensies
De Heerlijk10Daagse zorgde ervoor dat we dit restaurant weer eens bezochten. Daar hadden we totaal geen spijt van. Het was een absolute topper. Voorgerecht een soort kipcarpaccio en het hoofdgerecht hertenbiefstuk konden niet beter. Slechts één nadeel aan het gebouw: langs het raam voelden een koude luchtstroom. Dit hadden we al eerder gemerkt.
Gegeten op: 2 november 2012.Hier enige tijd geleden gegeten in het kader van de restaurant week. Na enig zoeken de bijzondere lokatie gevonden en genoten van een prima 4-gangen menu met bijzondere ingredienten. Toevallig ook nog een serveerster die uit hetzelfde deel van Brussel kwam als mijn vrouw ! Kom graag nog eens terug om buiten te zitten .. maar dat zal volgend jaar zijn ..
Gegeten op: 31 augustus 2012.
Gisteren weer eens gegeten bij brasserie nl en het was weer erg goed!
Nu ben ik niet anders gewend van Ruben en zijn team maar het moet toch elke keer gepresteerd worden.
Dit is een van de weinige zaken in gio den haag waar het zo gegeten kan worden. Geen kok die zich verliest in oneindig gerechten met exotisch ingrediënten en spectaculaire presentaties maar gewoon waar het altijd om gaat:kwaliteit. Kwaliteit van de producten en beheersing van het koken, u zult niet vaak een meesterkok tegen komen die zelf een bearnaise met de gaarde draait, bij brasserie nl kan dat...daarboven een zeer goede bediening en dito wijnkaart, kortom echt een aanrader!
het is altijd lekker en nog steeds verrassend. afgelopen week hier weer mogen genieten, begonnen met heerlijke gamba met kerrie vervolgd door staartsuk wat zo smaakvol en mals was, en afgesloten met kaas van de wagen met een perfecte uitleg van de maitre. wat genot om zo een vakman aan het werk te zien, met veel passie maar op een manier waardoor wij ons als gast zeer prettig voelen. vooral de albarinho die geschonken werd bij de gamba was zeer smaakvol. wij komen hier graag en zullen blijven komen.
Onlangs hier het 'zomermenu' gegeten. Leuke aanbieding voor een 3-gangenmenu en een fles rosé erbij.
Voorgerecht salade nicoise met vers gegrilde tonijn was opzich prima al was de tonijn vrij smaakloos.
Hoofdgerecht een french steak was ronduit slecht te noemen zat vol met pezen waardoor het dus behoorlijk taai was. Toch opgegeten maar het wel aan de bediening gemeld zij zou t doorgeven aan de keuken wat naar mijn idee niet is gebeurd. Dessert maakte gelukkig een hoop goed. Zonde was dat de bediening vaak meer met zichzelf bezig was dan met de gasten hebben een aantal keer een behoorlijk lange tijd met lege glazen gezeten. Verder is de entourage er prima wat ik wel jammer vond is dat er behoorlijk harde house muziek uit de open! keuken klonk. Past niet helemaal bij de sfeer van het restaurant en ik denk voor de gemiddelde leeftijd wat hier dinert ook misschien nog wel storrend.
Verschillende malen al lekker gegeten in dit wat merkwaardig gelegen restaurant. Bediening is vriendelijk en de menu's zijn erg goed. Hier eet je nog lekker, zonder dat het over de top is. Dus geen muizenhapjes vol 'smaakbeleving'. Verder verschillende goede wijnen per glas.
Gegeten op: 16 augustus 2012.Wij hebben genoten van een heerlijke lunch met mooie gerechten en een lekker glas wijn. De bediening was- evenals de keer hiervoor- goed en vriendelijk. Koffie buiten op het terras, aan de voet van de 'ptt toren'. Heel bijzonder (ik ben om de hoek geboren, in de Mauvelaan). Ook voor niet-Leidschendammers een aanrader!
Gegeten op: 28 maart 2012.
Aanrader voor heerlijk avondje, ook met kinderen. Prachtige tuin met terras.
Menu du chef, 4 gangen, met name rode mul op kapucijners erg origineel.
Goede huiswijn. Het vermelden waard zijn de kindermenu's, ook zij kunnen een 3 gangenmenu op maat kiezen. En eens iets anders dan"kroket met friet", bijv biefstuk, vis, pasta, met groene vingers: lekker knapperige boontjes, de borden gingen vlot leeg ! carpaccio ook voor de kinderen vooraf, ergleuk.
Op herhaling in BrasserieNL. En weer... eigenlijk perfect. Het is een beetje een typische locatie, maar het klopt helemaal! Vriendelijke ontvangst, duidelijk menu (en weer een goede keus) en een witte Chateauneuf du Pape op kaart... tja, dat maakt het allemaal wel heel makkelijk (ook het ruilen van een zoet dessert voor kaas is geen probleem: fijn dat het dus ook kan zónder gedoe). Bediening is vlot en kundig, attent en niet overheersend of overbodig vaak aan tafel: prima. het eten is van zeer hoog niveau, een vakman aan het werk dat is wel duidelijk. Later op de avond loopt het toch wat meer vol, wel zo leuk. Een aanrader!
Gegeten op: 7 juli 2012.Vorige week hier gaan eten met mijn partner op een doordeweekse avond. Heerlijk weer dus lekker buiten gezeten op het ruime terras.Wij hebben voor het zomermenu gekozen en die was erg lekker. Fantastische prijs-kwaliteit verhouding. De bediening was ook goed, attent maar niet opdringerig. Wij gaan sowieso graag naar restaurants die bij de Jeune Restaurateurs d'Europe zijn aangesloten, leuke jonge gasten die veelal met streekgerechten werken en aandacht voor detail zonder poespas.