| Keuken | Aziatisch & Japans |
| Openingstijden | dagelijks geopend vanaf 17.00, dinsdag gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
startrack 21 maart 2012 | |
Wat een aanwinst!!!! Heb hier al meerdere keren heerlijk gegeten. Alles is supervers, bediening is vriendelijk en flexibel: 3 voorgerechten ipv voorgerecht en hoofdgerecht kan ook. Er wordt ook gewaarschuwd als het oog wat groter is dan de maag :)
Edward1966 18 maart 2012 | |
Beste restaurant van Breukelen!! Fantastische, verse sushi, heerlijke Thaise curry en zeer attent personeel. Verheug me nu al op de heerlijke lunches in de zomer op het terras. |
MBMW 22 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten in prima ambience en uitstekende bediening!
pstor 21 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten. Eendenflensjes buiten de kaart om, mogen wat ons betreft standaard op de kaart. Vriendelijke bediening, verse vis. Een aanrader |
cwijnen 26 augustus 2011 | |
Heb hier onlangs met mijn verjaardag gegeten, was een top avond! Er was een super lekker verrassingsmenu voor ons samengesteld. De wijnen waren top en de bediening was ook erg attent en gezellig. Zeker een aanrader! |
Geef zelf je mening over Naga