Vandaag eten laten bezorgen door dit Griekse eetcafe. Een 'mix grill schotel' besteld, niet eetbaar. Lamskoteletje alleen een stukje bot, de souflaki zo verschrikkelijk droog dat het niet meer eetbaar was, daaromder een vieze vette laag in een nog ranziger uitziend bakje met gyros en patat. Daarbij een zure koolsalade. Alleen de tzatziki was oke. Ook het dessert, een groot brok Baklava, was heel erg nat(uit de vriezer?) en tot overmaat van ramp beet ik op een hele kruidnagel. Eens en nooit weer.
Heerlijk eten, zeer royale porties, uiterst vriendelijke eigenaar. Je moet even wat verder kijken dan de snackbar-achtige entree, maar wat krijg je er veel voor terug! Wat mij betreft de beste complete maaltijd onder de €15 in de Pijp.
Uitstekend gegeten bij 'De Kleine Griek'. Het eten is gewoonweg erg goed. Zo was de moesaka de lekkerste ooit gegeten en waren de salades en frietjes verrukkelijk. Er is een ruime keuze uit diverse grote en kleine gerechten, voor kleine prijzen (en waar vind je nog een glas huiswijn voor 2,50 Euro?). De bediening is uitermate vriendelijk. Kortom, absoluut een plek om naar terug te keren!
Heerlijk eten voor een goede prijs. Heb er al meerdere malen gegeten en de kwaliteit is constant uitstekend. Goede, aardige eigenaren ook! Nou maar hopen dat het er iets drukker gaat worden.