| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Dagelijks v.a. 12:00 uur. Meld dit restaurant als niet meer open » |
DirkKarten 26 juli 2011 | |
Heerlijke verse vis en schelpdieren! We hebben gesmuld van het pannetje mosselen bij cafe Kruiten en de zalige zeewolffilet. Vakkundige, vriendelijke bediening, brandschoon restaurant met zelfs een aparte rookkamer! De mosselman woont echt niet in Scheveningen - maar in IJmuiden! Wij komen zeker terug. |
Steen 25 april 2011 | |
Wij hebben hier met zijn vieren op tweede Paasdag gegeten. De eerste indruk was al meteen niet prettig. Een smoezelige tafel en de serveerster kon ook wel een schoon schort gebruiken. Na 1 1/2 uur wachten op onze bestelling hadden wij nog steeds geen eten op onze tafel staan. Na navraag bleek men vergeten te zijn de bestelling door te geven aan de keuken!! Niet te geloven! Als kleine pleister op de wonde kregen we een drankje van het huis. Het eten was op zich redelijk, alleen de soep was smakeloos en zeer zout. Al met al een zeer teleurstellende ervaring, wij komen hier nooit meer terug. |
hans amsterdam 17 februari 2011 | |
Gister hier met z'n 4 gegeten, was absoluut goed en zullen zeker terugkomen. De vis kan ik aanbevelen, maar ook het overige was goed verzorgd. Prijs/prestatie absoluut heel netjes. |
Magicboy26 16 juli 2010 | |
Op moederdag heerlijk gezeten en gegeten! Leuk ingericht en de bediening is top!! Ruime keuze op de kaart, vlees, vis direct van de afslag dus top en zeker waar voor je geld! Ik ga er zeker vaker heen! |
Geef zelf je mening over Perron Zee