KeukenJapans & Sushi
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Lianne87 Lianne87 6 mei 2012

Voor de prijs die je betaald, is dit echt een heel goed restaurant. Aan het eind van de avond zit je vol. Ik vind ook het principe, betalen voor het eten dat je laat staan heel goed. Zo zijn mensen veel meer bewust met wat ze eten en bestellen. Goed concept!

sillysushi sillysushi 24 april 2012

De sushi was te doen. Het gerecht wat ik hier echt heerlijk vind is de witvis. Het eten is over het algemeen wel okay.

Wat mij echt stoort bij shabu shabu is de service, die naar mijn mening echt bar en bar slecht is. Arrogante blikken van de ober, de gerechten worden gewoon op tafel neergegooid, kortom: onbeschoft. De bediening doet maar wat. Voor de witvis was ik nog teruggekomen, maar ook dit keer werd ik er weer aan herinnerd waarom ik hier nooit meer kom: de slechtste service ooit.

Suus. Suus. 20 februari 2012

In Shabu Shabu Leiden kun je prima sushi en andere gerechten eten. Ik kreeg wel het gevoel dat ik in een vreetschuur zat, maar dat valt misschien ook te verwachten met een all-you-can-eat concept. De bediening is vlot, maar vergeet bepaalde gerechten te serveren. Dat deze zaak goed loopt was te merken toen ik buiten kwam, er stond een flinke rij te wachten!

Chrissie Chrissie 12 februari 2012

Zoetermeer is de drukste, Den Haag voor ons het meest dichtbij, maar toch gaan we naar Shabu Shabu Leiden omdat we dat de meest gezellige vinden. Kwaliteit van het eten is naar mijn bescheiden mening in alle drie de vestigingen ongeveer gelijk. Vooral de eendeborstfilet is niet te versmaden! Bediening super vlot en efficiënt maar gaat het je te hard, gewoon de lijst niet te snel opnieuw invullen, zo kan je het een beetje rekken. Een bolletje ijs in exotische smaken als toetje is bij de prijs inbegrepen, na zo'n copuleuze maaltijd méér dan genoeg en allemaal even lekker. Niet met z'n tweeën gaan als je eens intiem wilt dineren, het is een hektiek om je heen. Maar met een groepje echt een aanrader!

tamerlane tamerlane 12 februari 2012

Over mijn ervaringen bij Shabu Shabu kan ik kort maar krachtig zijn: goed eten, snelle bediening, vriendelijke obers en een prima prijs. Ik had graag een iets sfeervoller, authentiek Japanse omgeving gehad in plaats van een overdaad aan flatscreens, maar dit is niet iets wat af doet aan een prima restaurant.

Geef zelf je mening over Shabu Shabu

LunchDiner