KeukenBistro
OpeningstijdenDi t/m do 17.00-01.00 uur. Vr & za 17.00-02.00 uur. Zo 14.00-02.00 uur. Ma gesloten.

MartineM78 MartineM78 3 februari 2012

De tapasproeverij is echt een aanrader en de bediening (tevens kok) is aardig. Eén drankje werd vergeten, maar daarna snel gebracht. Wel een enorme afknapper dat er (toen wij aan een kopje thee/koffie zaten) blijkbaar gerookt mocht worden aan de bar. Dat tweede kopje hebben we dus maar laten zitten.

elizabeth2 elizabeth2 13 december 2011

Een tijdje geleden hier gegeten. Het eten was echt ontzettend lekker. De rauwe visgerechtjes, de warme gerechtjes, alles even lekker.
Vervelend was wel, dat de radio de hele tijd aanstond, dus af en toe een DJ die er tussendoor praat. Dat vond ik echt niet kunnen.
De bediening was goed, maar traag.
Voor het eten zou ik hier zeker nog eens terugkomen.

Claudilientje Claudilientje 25 juli 2011

Jammer was dat de bediening uitgebreid (en luid) zijn weekend stond te bespreken met bekenden, en de hond die languit op de bank lag -waar normaal andere gasten zitten. Behalve ongepast van de gasten, vind ik het ongepast dat dit wordt toegestaan.

Afgezien daarvan echt een aanrader. De kok heeft superlekkere gerechten gemaakt, de bediening was verder goed en de sfeer prima.

liesbethvegter liesbethvegter 10 december 2010

Heb hier vanavond voor het eerst gegeten. Schot in de roos. Mooi restaurant, goed eten. Personeel ook heel vriendelijk wel wat traag met het serveren van de drankjes. Kan Toets zeker aanbevelen.

Xxerik99 Xxerik99 25 november 2010

Heerlijk eten van een simpele steak, tapas, sushi tot aan werkelijke kunstwerken. Ik heb hier nu een aantal malen gegeten en blijf nieuwe smaken ontdekken. Zowel aan de bar als aan een tafeltje erg gezellig met duidelijke uitleg van de bediening. Prijs kwaliteit is zeer goed te noemen. Zelfs een uitgebreide uitleg van het kaasplankje - alles klopt gewoon. Een echte aanrader!

Geef zelf je mening over Toets