Wij waren hier met z'n viertjes op zondag 29 april. In de buurt een weekendje weg en op zoek naar een eetcafeetje.
Wij vonden de ontvangst gastvrij en we hebben er heerlijk gegeten. De frites en varkenhaas waren echt super, dus geen minpunt te bedenken. Volgende keer weer!
Er hing buiten geen lunchkaart, maar op zaterdag vanaf 12 uur kun je er wel terecht. We moesten wel even wachten op de lunchkaart, want er waren maar 6 exemplaren... Kippensoep en vers stokbrood lekker. Broodje gezond vega wel oké, maar brood was niet helemaal vers, en ei ontbrak. De broodjes zijn in verhouding te duur voor wat er geboden wordt. Cappuccino lekker. Vriendelijke bediening, maar meneer moest alles alleen doen, en de andere gasten (6 personen) moesten daardoor veel te lang wachten op hun bestelling... De Engel is duidelijk niet berekend op onverwachte gasten...
Op zondagavond gegeten.
Erg vriendelijke bediening.
Verse kruiden in kruidenboter bij mandje brood en ook salade was vers bij hoofdgerecht.
Porties zijn ook goed
Na op het terrasje wat gedronken te hebben, besloten er ook te blijven eten. Goed idee geweest, want alle gerechten waren uitstekend, ook wel bijzondere gerechten op de kaart. Bediening uiterst vriendelijk en correct, sfeer prima