Leuke bediening, lekkere lunch, gezellige sfeer, fijn terras, heeerlijke Bocca koffie en nu ook wat meer speciaalbiertjes! Goede locatie (rand vondelpark) en ruim terras!
Wat een te gek restaurant. Na vaak er te zijn geweest vond ik het wel eens tijd om mijn mening te delen. Ik heb samen met 3 vrienden een heerlijke avond gehad. In de namiddag hebben we genoten van een lekker drankje. Ze hebben daar leuke bediening die zelf ook een mening en suggesties hebben voor het eten en drinken. Ik had gekozen voor een zalm salade als voorgerecht en op advies van de bediening een dagspecial genomen als hoofdgerecht. Het waren lekkere gerechten en goed vullend. Ik heb het avondmaal afgesloten met een goed bereide Irish Coffee. De sfeer die er is in Cafe Schinkelhaven is erg prettig, relaxed en leuke mensen. De leuke muziek heeft daar ook zijn aandeel in. Kortom een leuk en betaalbaar Cafe. P.S. het terras is 's winters wel is waar opgeborgen, maar dat is 's zomers een heerlijk terras. TOP!
Allereerst verbaas ik me over enkele reacties op deze pagina. Ik bezoek cafe Schinkelhaven nu bijna een jaar omdat ik in de buurt ben komen wonen. Ik lunch er zo af en toe, maar vaak wandel ik even binnen voor alleen een kopje thee, die sinds kort allemaal vers zijn en als ik mij niet vergis afkomstig zijn van de Tea Bar (gezien de namen van de verschillende smaakjes) Ook kom ik vaak dineren bij de Schinkelhaven. Dit doe ik juist zo graag hier omdat ik zo te spreken ben over het altijd vriendelijke personeel en het lekkere eten. De hamburger en de slibtong zijn echte aanraders. Ja het is wel eens stampvol in de Schinkelhaven en dan moet het personeel alles op alles zetten om het bij te benen, maar als ze eenmaal bij je komen hebben ze ook echt aandacht voor je en dat is lang niet in elke Amsterdamse tent zo.
Super gezellig gegeten in een volle zaak, maar toch voldoende aandacht van de bediening. De sliptongetjes waren heerlijk en de hamburger was gewoon goed. Porties waren wel te royaal voor ons (zeker van de frites: zonde!). we komen zeker een volgende keer terug.
Onbeschoft en onprofessioneel. Op zaterdag 3 september 2011 hier gegeten. Na het voorgerecht na 3 kwartier wachten de eerste keer verzocht of het hoofdgerecht kon worden geserveerd. Na 5 kwartier wederom verzocht waar het eten bleef. De bediening vertelde toen dat het onzeker was wanneer het eten zou worden geserveerd. De chefkok vertelde mij toen dat hij pas net van de bediening had gehoord dat het eten door kon komen. Toen wij hem - als eindverantwoordelijke van de gelegenheid - verzochten om hierover in conclaaf te gaan met de bediening werd ons verteld dat we dit zelf moesten doen, dat was niet zijn verantwoordelijkheid. Concluderend: 5 kwartier is geen probleem, als men maar de wil wilt tonen om het op te lossen. Dit was totaal ongehoord en heb ik nooit eerder meegemaakt.